Totális a káosz a fővárosban! Képtelenség volt közlekedni Budapesten - Videó!





Komolyan megtépázta a közlekedés azoknak az embereknek az idegrendszerét, akik a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között szerettek volna villamosozni, azaz pótlóbusszal közlekedni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.06.
összeomlott Budapest

Bár a BKK reggel bejelentette, hogy 50 db pótlóbuszt állítottak be a 4-es, 6-os villamos helyett, ez nagyon kevésnek bizonyult a reggeli csúcsidőben.

Kora reggel tudatta a közlekedési vállalat, hogy járműhiba miatt nem közlekednek a villamosok.

Teljes káoszba fulladt a közlekedés Fotó: Metropol

Totális lesz a káosz

Egész nap ez lesz, műszaki hibásak lettek a combinók. Óránként próbálnak megjavítani kettőt-hármat, amennyit tudnak. Úgy hallottuk, valamilyen homokkal lett gond, ami kell a működésükhöz. Teljes a káosz, de még nagyobb lesz, ha leesik az eső is! ” – mondta el a Metropolnak egy forgalomirányító a Corvin-negyednél.

A Baross utcánál, egy megállóra szálltam fel, de csak a második buszra tudtam felfurakodni, olyan tömeg volt azon is. Az egyik ember az egyik, a másik a másik lábamra lépett. Ez az egymegállós utazás 25 percembe került. Teljes az őrület, mi jöhet még!?” – mondta Mária.

„ Fél nyolctól utazunk, a gázművekhez mentünk. Négyszer kellett átszállnunk, a Blahától pedig a pótlóbusszal akartunk jönni. Ez három megálló, 35 perc volt” – mondta Irén és Judit.

Sokan több járatra sem fértek fel, nekik maradt a várakozás Fotó: Metropol

Ha valaki agyát elönti a düh, és megpróbál taxit hívni, sem jut egyről kettőre

„Négy taxitársaságot hívtam, mindegyiknél ugyanaz történt. Hosszú percekig zenél az automata, majd a diszpécser újabb hosszú percekig félretesz, amíg autót keres. Utána vagy azonnal bemondja, hogy nincs szabad autó, vagy volt olyan, hogy 5 percet ígért. Eltelt negyedóra, semmi. Újra hívtam a társaságot, újabb hosszú percekig zenélt, mire hozzájutottam a diszpécserhez, aki elmondta, hogy próbáltak hívni, hogy még sincs szabad autó” – panaszkodott felháborodva Edit.

[video width="640" height="480" mp4="https://metropol.hu/wp-content/uploads/2021/10/3506234tomegvideo.mp4"][/video]

Frissítés!

A 4-es, 6-os villamos ismét a teljes vonalon jár – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán délben.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás