RETRO RÁDIÓ

Egészen hihetetlen, emiatt kellett majdnem levágni a 21 éves nő kezét

Nem mer az ágyában aludni Morgan Curran gondozó, mióta ez a szörnyű eset történt vele.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.10.09. 08:30
rémálom

A 21 éves Morgan Currat egy reggel csípte meg a hatlábú. Először nem tulajdonított nagy dolgot a pókcsípésnek. Ám pár nappal később a jobb keze bokszkesztyű méretűvé dagadt, és megjelent egy 10 forintos érme nagyságú fekete folt a kézfején. Akkor háziorvosa tanácsára kórházba ment, ahol 5 napos antibiotikumos kúrát kapott. Az orvosok azt mondták a nőnek, hogy bele is halhatott volna az ártatlannak tűnő csípésbe, ha nem kapott volna időben kezelést.

A kezem a nagyobb volt, mint egy bokszkesztyű. Teljesen felpuffadt, és nem tudtam kiegyenesíteni az ujjaimat a duzzanat miatt”– nyilatkozta a Sunnak. A lap azt is megtudta, hogy Morgan egy reggel ébredt viszkető kézzel, ezért úgy véli, hogy alvás közben csípte meg valami, és arra is emlékezett, hogy még aznap látott egy pókot az ablakpárkányon, amelynek hátán koponya alak volt. Akkor eszébe villant, hogy ez lehetett az, amelyik őt megcsípte.

Amikor aztán a kezén megjelent egy kicsi csomó, először arra gondolt, hogy allergiás reakciót váltott nála a rendszeres poloskacsípés, így hát be is vett pár szem antihisztamint. Két nap alatt azonban a csomó felpúposodott, és a közepe fekete színűvé vált, s a kézfeje is nagyon bedagadt, így hát elmentem a gyógyszertárba, ahonnan azonnal kórházba küldték. Ám mivel estére koncertjegye volt, Morgan úgy döntött, hogy nem megy be a sürgősségire. És persze az állandósult, egyre erősebb fájdalom miatt nem tudta a koncertet sem élvezni. Ekkor elment a házi orvosához, aki azt mondta neki, hogy azonnal kórházba kell mennie, majd rögtön antibiotikumot kapott, és azt mondták neki, hogy műteni kell a sebét.

„Az orvos azt mondta, hogy tele van fertőzéssel, és ha sokkal tovább hagyom, elveszíthetem a kezemet, szepszist vagy a legrosszabb forgatókönyvet kaphatom – életemet is elveszíthetem” – mesélte a nő, akit 5 nap kórházi kezelés után engedtek ki, és akinek a seb teljes gyógyulásig naponta kellett cserélnie a kötést. A lábadozás öt hétig tartott, addig nem is tudott dolgozni, ráadásul amikor hideg az idő, még most is állandó zsibbadást érez a kezében.

 

Ezeket olvastad már?
Rejtélyes halál az eljegyzés előtt: holtan találták meg a debreceni édesanyát és kisfiát

Rejtélyes halál az eljegyzés előtt: holtan találták meg a debreceni édesanyát és kisfiát

Borzalmas buszbaleset, rengeteg a halott

Borzalmas buszbaleset, rengeteg a halott

Rongálnak és üvöltöznek: a fiatalok miatt áll a bál egy településen

Rongálnak és üvöltöznek: a fiatalok miatt áll a bál egy településen

Véres családi tragédia Mohácson, megszólalt a szomszéd

Véres családi tragédia Mohácson, megszólalt a szomszéd

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás