Vérfagyasztóak Katalin tettei, saját anyja se akarja Magyarországon látni





Hamarosan bíróság elé áll Olaszországban a gyermeke életét kioltó B. Katalin. Amennyiben majd kéri, lehet, hogy a büntetését Magyarországon töltheti le. Ezt viszont a nő édesanyja, Erzsike néni nem szeretné. Az idős asszony elmondta, hogy a lánya rendszeresen elvette a pénzét, hogy a gyermekelhelyezési perben az ügyvédjét fizetni tudja.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.12.
drámai fejlemények

A héten kezdi tárgyalni az olasz bíróság B. Katalin ügyét. Az egykori pornószínésznő azután menekült Olaszországba, hogy a magyar bíróság arra kötelezte, hogy adja át kétéves gyermekét az apának, és vegye tudomásul, hogy az ideiglenes intézkedés értelmében a kisfiúval csak héthetente három órára találkozhat felügyelt kapcsolattartás keretében. Katalin telefonon könyörgött a volt élettárásnak, hogy ennél többet láthassa Alexet, ám Norbert nem adott egyértelmű választ – írta meg a Bors.

Keresik a csonka pengét

A nő kisfiú életét több késszúrással kioltotta, majd a halott gyermek fotóját szétküldte ismerősei és családja körében, mielőtt a holttestet egy élelmiszer-áruház pénztári futószalagjára helyezte. Katalint nem sokkal később a rendőrség elkapta, de az anya nem tett beismerő vallomást. A nyomozók ismét visszatértek abba az ingatlanba, amelyben Katalin és Alex meghúzták magukat, hogy megkeressenek egy fontos bűnjelet, egy a gyilkossághoz használt kés törött pengéjét.

A héten kezdik tárgyalni Olaszországban a magyar anya ügyét, aki megölte gyermekét – Fotó: Bors

A nagymama: elvette a pénzem!

Erzsike néni, Katalin édesanyja nem kíváncsi a lányára.

Megölte az unokámat, látni sem akarom már ebben az életben! Megbocsátani neki nem tudok, már csak az érdekel, hogy Alexet tisztességgel eltemettessük az apjával, aki viszont fel sem veszi nekem a telefont – mondta a Borsnak a gyászoló nagymama, aki azt is elárulta, miből fizette lánya az itthoni jogi képviselőjét a gyermekelhelyezési ügyben.

Hol elvette a nyugdíjamat, hol pedig elkérte, és nem adta vissza. A budapesti lakását átírta a nagyobbik fia nevére, de a haszonélvezeti jogot megtartotta. Havi 110 ezer forintért adja ki, ez nem rossz bevétel – mesélte az idős asszony.

Erzsike néni nem kíváncsi gyilkos lányára – Fotó: Bors

Olasz bíró mond ítéletet

Pikali Petra ügyvéd a Borsnak elmondta: nem kizárt, hogy Katalin itthon tölthesse le a büntetését.

A nemzetközi szabályok szerint a magyar állam kérheti majd a kiadatását. Akkor az olasz bírósági ítéletnek megfelelő büntetést alkalmazza a magyar bíróság – szögezte le a jogász.

Erzsike néni nem szeretné itthon tudni a lányát.

Maradjon csak Olaszországban! Nem kívánok neki semmit, de támogatni sem fogom. Anyagilag azért, mert nincs miből, lelkileg pedig azért, mert nem érzek rá késztetést!





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Orbán Viktor: ennek a választásnak döntő hatása lesz a háború vagy béke kérdésére

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás