Sokkot kapott Amerika! Lemészárolta a családját, lefotózta, majd feltöltötte a közösségi hálóra a borzalmas képeket a 15 éves texasi tini

Döbbenetes gyilkosság történt a texasi San Patricióban. Apját, anyját, húgát és a két kutyájukat is meggyilkolta egy 15 éves fiú, majd a halottak képeit feltöltötte a Discordra. A tettére egyelőre nincs magyarázat.Megosztás
Szerző:
2021.09.18. 19:35
családirtás

A tinédzser, miután legyilkolta a családját, a holttestekről fotókat készített, amiket megosztott a Discord nevű közösségi oldalon, ahol még tömeggyilkossággal is fenyegetőzött. Az elkövető végül önmagával is végzett - számol be a felfoghatatlan esetről a toofab.

Szerda este az arkansasi rendőrséget egy lehetséges iskolai lövöldözésről tájékoztatták, miután a Discord üzenetküldő alkalmazásra egy tini a meggyilkolt családtagjairól töltött fel képeket, amik mellé annyit fűzött, hogy egy közeli iskolában még folytatni tervezi a gyilkolást.

A nyomozók csütörtök hajnali 1 óra után találták meg a mészárlással gyanúsított William Quince Colburnt. A fiút San Patricio egy lakóautóparkjában találták meg. A rendőrség körbevette William kocsiját, és felszólították arra, hogy jöjjön ki. A gyilkos tini azonban erre nem volt hajlandó.

„A tisztek egy lövést hallottak, és azt, ahogy ezek után valaki a földre esik” – tájékoztatott a rendőrség az ügyről – „A rendőrök beléptek a lakóautóba, ahol a közösségi médiában a fiú által kiposztolt kép fogadta őket.”

Mindenkit megölt, akit otthon talált

A rendőrök összesen négy holttestet találtak, ráadásul William a család két kutyáját is megölte. A áldozatokat nem sokkal később azonosították: köztük volt maga a lövöldöző fiú, a 63 éves apja, William, az 53 éves édesanya, Jana és 13 éves kishúga, Emma.

 

„Ha nem lett volna ilyen gyors a gyilkos ismerőseinek a reakciója és a folyamatos segítségük, akkor talán még egy ennél is tragikusabb eseményhez hívtak volna ki minket ma reggel.” – mondta a helyi rendőrfőnök.

Oscar Rivera seriff elmondta: a gyilkos tini nem határozta meg, hogy melyik iskolában fog lövöldözni, de csütörtök reggelre tervezte a tömeggyilkosságot. A fiú egyébként otthon tanult, így mindenki csak találgatja, mik lehettek az indítékai.

Édesanyja születésnapján irtotta ki a családot

Később A GoFundMe oldalon jelentkezett egy nő , aki a lövöldöző nővérének vallotta magát. Azt mondta, hogy az anyjuk 53. születésnapján történt a gyilkosság, majd megosztott egy régi családi fotót a családjáról.

„Ma reggel izgatottan ébredtünk, hogy édesanyánknak boldog 53. születésnapot kívánhassunk” – írta – „Ehelyett a rendőrség olyan hírrel keresett meg, amitől összetört a szívünk.”

„Körülbelül 8 órakor a bátyám, Marvin kapott egy telefonhívást. Egy bíró kereste, hogy tragédia történt. Csak annyit mondtak, hogy történt egy incidens, ami során elhunyt az édesanyánk, az apánk, a kishúgunk és az öcsénk” – írta a nő.

„Ez nem olyasmi, amit valaha bárki is el tud képzelni. Nem voltunk felkészülve egyetlen hozzátartozónk elvesztésére sem, nemhogy egyszerre négyre... Nem értjük. Haragosak vagyunk. Kérjük, értsék meg, függetlenül attól, hogy mi történt, mi továbbra is mind a négyüket gyászoljuk.”

Ezeket olvastad már?
„Nagyon meghatódtunk” – kiskutyával állt rajthoz a futóversenyen az izomsorvadásos kislány

„Nagyon meghatódtunk” – kiskutyával állt rajthoz a futóversenyen az izomsorvadásos kislány

„Egy fehér ruhás férfi mondta, hogy öljem meg a kisfiamat” – videóinterjú a gyermekgyilkos magyar anyával

„Egy fehér ruhás férfi mondta, hogy öljem meg a kisfiamat” – videóinterjú a gyermekgyilkos magyar anyával

170 éve, ennyi nap alatt fejlesztette ki varrógépét Isaac Merritt Singer

170 éve, ennyi nap alatt fejlesztette ki varrógépét Isaac Merritt Singer

Rossz hír, kedden nem lesz zavartalan a napsütés

Rossz hír, kedden nem lesz zavartalan a napsütés

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás