Egyetemisták figyelem! Ez a csoport kihagyhatatlan a tanév folyamán, ez lesz a legjobb barátod





Hiánypótló segítséggel jelentkezett az UniLife.hu azoknak, akik a Viberről még nem sokat tudnak, de nem szeretnének semmiről lemaradni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.13.
izgalmas

„Elindult az UniLife.hu hivatalos Viber-csoportja! És ha ez nem lenne elég, egy olyan matricacsomagot is le tudsz tölteni mellé, ami úgy megborít, hogy az iskola fog járni hozzád, nem te az iskolába” - írja viccesen a portál, ami a mémek terén egy csöppet sem vesz vissza.

Ha szeptember, akkor iskola- és egyetemkezdés; ha pedig tanulás, akkor káosz!

Szerencsére a káoszon többféle módon is átlendülhetünk: megfelelő információkkal, humorral vagy figyelemeltereléssel. Az UniLife hivatalos Viber-csoportjában minden fontos, oktatással kapcsolatos információt megtalálsz, sírhatsz a röhögéstől a legviccesebb mémeken, vagy elütheted az időd tudományos és szórakoztató kvízekkel - számol be az oldal a kihagyhatatlan lehetőségről.

Ehhez hasonló mémeket és hasznos infókat is találsz az UniLife Viber-csoportjában. (Fotó: UniLife)

Ha kíváncsi vagy a legnépszerűbb felsőoktatási képzésekre; szükséged van emlékeztetőre a határidőkről; segítség kell a NEPTUN használatához; pályáznál ösztöndíjakra; érdekelnek a jól fizető diákmunkák és gyakornoki pozíciók; érdekel, hogyan rúghatnád be leghatékonyabban a munkaerőpiac ajtaját; vagy megismernél motivált, hasonlóan gondolkodó és a tiéddel azonos érdeklődési körű embereket, na, akkor csatlakozz a csoporthoz!

Kell ennél több? Nyugi, még mindig nincs vége!

Elkészült a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja is, amivel feldobhatod az előtted álló kilenc hónapot. Késés, kajálás, tanulás, szerelem: minden helyzetre megtalálod a megfelelő animációt.

LegCat az iskolában, a Viber egyik legkirályabb matricacsomagja. (Fotó: Viber)

Ha te is izgalmas üzeneteket akarsz küldeni és kapni, ne habozz, irány a Viber és az UniLife csoportja!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás