RETRO RÁDIÓ

Tessék mosolyogni! Bemutatkozik az elektromos fogkefék csúcskategóriája, az Oral-B iOTM

Elektromos, lengő, forgó, elegáns, intelligens, halk, de legfőképpen hatékony, alapos, mégis gyengéd. (X)Megosztás
Szerző:
2021.09.20. 19:00
A „fogkefe evolúciója

Ezekkel jellemezhető leginkább az Oral-B legújabb fejlesztése, az iOTM, amelynek mágneses technológiája egyedülálló az elektromos fogkefék terén.

Fotó: Oral-B

A „fogkefe evolúciója” valahogy így hangozna: ujj, különféle botok, állatszőrsörtés fogkefék, műanyag fogkefék, elektromos fogkefék. Persze ez közel sem olyan szofisztikált utazás, mint az emberszabású majmok kifejlődése, de tagadhatatlan, hogy az új Oral-B iOTM elérte a fogmosás evolúciójának csúcsát.

A tesztelők szerint az iOTM inkább szobatárs, mint elektronikus eszköz: kijelzővel és mobiltelefonnal kommunikál, és a mesterséges intelligenciának köszönhetően valós visszajelzést ad minden egyes fogmosás alkalmával. A szónikus fogkefék és a korábbi Oral-B elektromos fogkefék is szép tisztává tették fogainkat, ám a P&G fejlesztői úgy gondolták, még jobbnak kell lenniük: olyan készüléket akartak alkotni, amelynek használatával úgy érezhetjük magunkat, mintha épp most jöttünk volna egy fogászati kezelésről.

Fotó: Oral-B

Rendkívül csendes mágneses technológia

Az új Oral-B iOTM rendkívül csendes a szónikus technológiához képest. Ezt az egyedülálló mágneses vezérlés teszi lehetővé, amely a motor energiáját pazarlás nélkül közvetlenül a kefefej sörtéjének csúcsaiba táplálja, ahol az oszcilláló-forgó mozgás és a mikrorezgések kombinációjává alakul. Nemcsak a meghajtó mágneses, hanem a töltés is: az iOTM készülékeket egy sima és mágneses felületű kör alakú elegáns töltőre kell helyezni, amely körülbelül három óra alatt teljes feltöltöttséget biztosít.

Az Oral-B iOTM 250 új szabadalommal rendelkezik, sikerének titka nemcsak az áttörő mágneses technológia, hanem az újratervezett fogkefefej, amely minden egyes fogat körülölel, és minden eddiginél hatékonyabb az ínylepedék eltávolításában.

A futurisztikus élményt tovább fokozza a beépített mesterséges intelligencia és a készülékhez kifejlesztett applikáció, amelynek segítségével minden egyes fogmosás során valós idejű visszajelzést ad a fogtisztítási technikáról és annak helyességéről. A szájápolás ezzel igazi mérföldkőhöz érkezett, az Oral-B iOTM minden eddiginél kiválóbb tisztítóhatása a fogászati hatékonyságú tisztítást idézi, ugyanakkor gyengéd fogmosási élményt nyújt. (X)

Ezeket olvastad már?
Horrorfilmbe illő vágóhidat záratott be a Nébih – Videó

Horrorfilmbe illő vágóhidat záratott be a Nébih – Videó

A világvége közeleg: a tudósok bejelentették, mikor hal ki az emberiség

A világvége közeleg: a tudósok bejelentették, mikor hal ki az emberiség

Ennyi pénz gyűlt össze a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina támogatására

Ennyi pénz gyűlt össze a Jókai utcai házomlásban megsérült balerina támogatására

„Csont és bőr voltam” – hősként küzd a 19 éves  Panka ritka, súlyos betegségével

„Csont és bőr voltam” – hősként küzd a 19 éves Panka ritka, súlyos betegségével

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás