Zuhanása után Imre még életben volt, szörnyű kínokon ment keresztül – megrázó részletek jönnek!

A férfi a balesete után körülbelül még 100 méteren vonszolhatta magát Zemplénben, ezután a haldokló Imre teste feladta a küzdelmet és meghalt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.08.25.
tragédia

A 41 éves Imre múlt héten ment el túrázni egy sátorral a zempléni hegységbe. A Hajdúböszörményben élő férfi családja szinte érezte, hogy baj van, miután napok óta nem tudták elérni a kiránduló férfit.

Így tudták megtalálni a halott férfit

Imre a balesete előtt képeket küldött édesanyjának a táborhelyéről, a szakemberek a fotók alapján találták meg.

Zuhanása után Imre még életben volt, szörnyű kínokon ment keresztül – Fotó: Shutterstock/illusztráció

Hatalmas erőkkel indultak a túrázó keresésére, először a sátrát találták meg, majd a telefonja alapján késő este a hegyoldalban rátaláltak az elhunyt Imrére.

A Blikk információi alapján és az eddig összegyűjtött adatok szerint, a férfi megcsúszott a nedves sziklán, körülbelül tíz métert zuhanhatott az éles kövekre. A csúszásnyomok alapján az is feltételezhető, hogy a férfi ezután még élt, legalább száz métert vonszolta magát attól a ponttól, ahol földet ért. Ám a sérülései olyan súlyosak lehettek, hogy a nála lévő telefonon nem tudott segítséget hívni – tudta meg a lap.

Mi is csak kötelek segítségével jutottunk fel a holttesthez, enélkül képtelenség volt megállni a gördülő köves hegyoldalon. Az áldozatot egy speciális hordággyal köteleken engedtük lépésről lépésre egyre lejjebb. Végül sikerült egy olyan pontra juttatni, ahova terepjáróval is fel tudtunk kapaszkodni. Más megoldás nem lévén, az autó tetőcsomagtartójához rögzítve szállítottuk a hordágyat vízmosásokon, sziklás szakaszokon keresztül csaknem hét kilométeren át, hogy az áldozatot átadhassuk a halottszállítóknak” – mondta a Blikknek a kutatás folyamatait Lehoczki László, a miskolci Spider Mentőcsoport vezetője.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás