Gyomorforgató és undorító, ezt hagyta maga után az albérlő egy lakásban - Fotók





„Ilyen undorító dolgot még soha életünkben nem láttunk”- nyilatkozták a takarítócég szakemberei, miután megérezték és meglátták mindazt, ami ebben a lakásban várta őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.18.
gusztustalan

Amikor a Hebburn, South Tyneside-ben lévő albérlet takarítását végző Gold Stars Haulage Removals takarítói beléptek a lakásba, mindannyian öklendezni kezdtek. Hatalmas bűz fogadta őket, és hamar rájöttek, ez honnan jön.

Az albérlő ugyanis - miután elromlott a WC - , úgy döntött, hogy ha megissza a sörét, a dobozát újrahasznosítja és abba végzi el a dolgát. A horrorisztikus látvány abból fakadt, hogy mindezt legalább 5000 ilyen dobozos sörrel tette meg. A takarítók elmondása szerint mindenhol vizelettel telt sörösdobozok voltak, mindhárom szobában, sőt még a szekrényekben is hegyekben álltak a bűzölgő folyadékkal teli fémdobozok.

„Elképzelni sem tudjuk, mióta gyűjtögethette ilyen módon a vizeletét az illető, de ilyen undorító dolgot még soha életünkben nem láttunk, pedig nem ma kezdtük a szakmát” - mondta a takarítócég egyik alkalmazottja a Daily Mailnek.

Ezek után nem csodálkozhatunk azon sem, hogy hosszú órákba telt, amíg egyenként kiöntötték a több liter vizeletet és a már üres sörösdobozokat is kidobták. A lakást ráadásul extrém módon ki kellett fertőtleníteniük, hiszen a baktériumok mellett a borzalmas bűzt is el kellett tüntetniük.

A sörösdobozokkal telerakott lakásban készült fotókat itt nézheted meg.

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás