Kezdődik a káosz az ünnepek végén, rengeteg a baleset, óriási a torlódás





Elkezdtek hazaindulni mindazok, akik a hosszú hétvégét még kihasználták és elutaztak. Úgy tűnik, ezt az őrületet nem lehet balesetek nélkül megúszni. Több kilométeres a torlódás több autópályán is. Mutatjuk, hogy hol!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.22.
balesetek

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán, Gyál térségében Budapest felé – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze. A balesetben egy ember könnyebben megsérült. A torlódás mintegy 4 kilométeres ezen a szakaszon.

Szintén baleset miatt óriási a dugó az M1-esen Győrnél Ausztria felé. Mintegy 7-8 kilométeres torlódás alakult ki. A tájékoztatás szerint a 119-es kilométernél történt a baleset: két gépkocsi ütközött össze, az egyik jármű felborult.

Fotó: Pixabay

Az M3-ason is torlódnak a járművek baleset miatt. A főváros irányába tartó oldalon a 41-es kilométernél három személyautó ütközött össze. A balesetben senki sem sérült meg.

A torlódás már most mintegy 10 kilométeres.

Baleset miatt nem járnak a vonatok Lajosmizse és Táborfalva között. A tájékoztatás szerint a két település között egy Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó vonat személygépkocsival ütközött egy andráskereszttel megjelölt vasúti átjáróban, Felsőlajos megállónál. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés idején az utasokat Lajosmizse és Táborfalva között pótlóbuszok szállítják – írta a Mávinform.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás