„A legjobb értelemben volt különc” – zokogva szorította magához 11 éves kislányának holttestét az anya





A mindenkivel kedves, különleges humorérzékkel és stílussal megáldott angyali kislányra anyukája talált rá az ágyában holtan. Összetört szívvel mesélt utolsó beszélgetésükről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.07.
tragédia

Milly-Sue Pemberton édesanyja június 14 indult 11 éves lányának szobájába, hogy felkeltse és útnak indítsa az iskolába, de minden szülő rémálma fogadta. A kislány holtan feküdt az ágyban, az anya sokkot kapott.

Kayleigh Owens előző nap este még vidáman fektette le a különleges gyermeket, aki sajnos soha többé nem ébredt fel. Az asszony most szívszorító szavakkal emlékezett meg az angyali teremtésről, aki elmondása szerint mindenkivel kedves, segítőkész volt, mindig rajzolgatott, beöltözött a kedvenc japán rajzfilmes karakterének, vagy könyvek után kutatott új ötletekért – számolt be a tragédiáról a DailyMail.

Az anya egy szívbemarkolód interjúban elmondta a Liverpool Echo nevű újságnak, hogy Milly-Sue utolsó szava hozzá az volt, hogy „szeretlek”.

Milly-Sue úgymond »idős lélek« volt, sosem félt kitűnni a többi gyerek közül. Június 12-én, épp a születésnapomon a kislányom az apukájánál volt, de egy nagyon kedves üzenetet küldött, amiben leírta, mennyire szeret. Sose félt mások véleményétől, sokszor ment végig az utcán a kosztümjeiben, nagy fekete bakancsban” – emlékezett vissza a csodálatos kislányra édesanyja.

A lánynak nagyon különleges stílusa volt (Fotó: Facebook)

Az összetört szülők most az orvosok vizsgálatának eredményére várnak a felfoghatatlan haláleset okáról.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás