RETRO RÁDIÓ

Ezt te is megkönnyezed, ezért kérte meg újra ez a férfi a felesége kezét





Akárcsak az 50 első randi című film történne meg a valóságban, az alzheimeres férfi újra és újra beleszeret a feleségébe, sőt megint összeházasodtak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.10.
romantikus

Peter és Lisa Marshall szerelmének a története egyenesen regénybe illő még akkor is, ha az elmúlt években a szomorúság is melléjük szegődött. Sok évvel ezelőtt mindketten Pennsylvániában éltek, gyerekeik és családjuk volt, de már akkor is vonzódtak egymáshoz.

Ezek után elköltöztek családjaikkal egy-egy másik államba, majd amikor egy év után véletlenül beszéltek, kiderült, hogy mindketten elváltak. Innentől kezdve nem állhatott semmi a szerelmük útjába, és miután a gyerekeik is kiröppentek és egyetemisták lettek, összeházasodtak.

A férjének fogalma sem volt, ki is ő mellette

12 évnyi boldog házasság után azonban Peternél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak, és egyik reggel Lisának arra kellett ébrednie, hogy Peternek fogalma sem volt róla, ki is ő mellette. Elfelejtette mikor találkoztak először, hogyan fogták meg egymás kezét és hogyan csókolták meg egymást.

„Ez szívszorító érzés, mert bár nap mint nap vannak újabb emlékeink, ezeket elfelejti, és én mindig arról álmodtam, hogy amikor megöregszünk, majd mindig feltesszük egymásnak az ugye emlékszel, amikor kezdetű kérdést”mesélte Lisa könnyeivel küszködve a CNN-nek.

A szívük egymásba fonódott és ez nem változik Képünk illusztráció Forrás: Pixabay

„Másodszor is belém szeretett”

Először három évvel ezelőtt vette észre, hogy férje feledékenysége már nem tréfa. Úgy mutatta meg az utat és úgy tessékelte be őt a hétvégi házukba, mintha egy idegen lenne, akinek megmutatja az otthonát. A vonzalom megmaradt köztük, és Peter elfogadta, hogy mellette legyen. Egyik este, amikor egy filmben lévő esküvői jelenetet Sally megkönnyezett, Peter elérzékenyült és megkérte a kezét.

Annyira megható volt, másodszor is belém szeretett. Úgy éreztem magam, mint egy hercegnő, akár Hamupipőke. Én vagyok a világ legszerencsésebb lánya” – mondta Lisa.

Másnap már nem emlékezett erre az esküvőre sem

Csodálatos volt a második esküvőjük is és még szerelmesebbek egymásba, mint régen. Peter másnap már nem emlékezett a második ceremóniára sem, de Sallyt ez nem zavarja, ahogy az sem, hogy Peter gyakran úgy tekint rá, mintha most látná először.

„Én vagyok a kedvence, nincs szükségem olyan kategóriákra, hogy feleség vagy bármi más” – mondta Sally. „A szívünk örökre egymásba fonódott és most az a biztonság a legfontosabb számára, amit én nyújtok neki. Szeretem őt és ő is szeret engem, ez a legfontosabb.”





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás