„Kiszállt a kocsiból, és dülöngélve elindult...” - felvágta az ereit a budapesti ámokfutó

Még mindig keresik azt a sofőrt, aki először otthonában felvágta az ereit, majd kocsiba pattanva valóságos ámokfutást rendezett az Üllői úton. A férfi a balesetsorozat után még kivágódott a kocsijából, és áldozatát magára hagyva taxival inalt el a helyszínről.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.07.29. 08:20
IX. kerület XIX. kerület öngyilkossági kísérlet

Mintha csak egy akciófilmbe csöppentek volna azok a békésen autózók, akik tegnap kora délután a budapesti Üllői út és a Pöttyös utca környékén kocsikáztak. A forgalmas úton ugyanis egy BMW sofőrje valóságos ámokfutásba kezdett: száguldozás közben kocsijával nekirohant egy taxisnak, akit kilökött az útról, majd egészen egyszerűen továbbhajtott, mit sem törődve a fába csapódó áldozatával. Nem sokkal később azonban megállt, ahol kikászálódott az autóból, és menekülőre fogta. Egy arra járó pont elkapta ezt a pillanatot, le is fotózta a férfit - írja a Bors.

A BMW sofőrje a baleset helyszínén hagyta az autót, információk szerint taxin távozott egy kórházba, de meggondolta magát (Fotó: Bors)

Kiszállt a kocsiból, és dülöngélve elindult. Nem úgy tűnt, mintha sérült lett volna, inkább úgy, mintha be lenne rúgva. Vért nem láttam” – mesélte a szemtanú.

A Bors információi szerint az esetet még hajmeresztőbb előzmények tarkítják: a sofőr a XIX. kerületből indult útnak, ahol mielőtt még beszállt volna a fekete kocsiba, felvágta az ereit is. Később sem adta fel magát a zsaruknál, hanem egy taxiba vágta magát, amivel először egy kórházhoz furikáztatta magát, oda azonban már nem ment be, helyette onnan is továbbmenekült, a zsaruk pedig azóta is keresik. Úgy tudni, aznap egyébként nemcsak a taxis esett áldozatul elborult őrjöngésének: egy másik, közeli benzinkútnál történt baleset is az ő számlájára írható. A rendőrök lapzártánkig keresték az ámokfutót.

Az ámokfutó egy fának lökte a másik kocsit, az ütközés akkora volt, hogy a fa kidőlt (Fotó: Bors)

Az Üllői úton történt balesetben az egyik járművezető elhagyta a helyszínt, őt a rendőrök jelenleg is keresik. Ellene segítségnyújtás elmulasztása miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indít” – közölte a Borssal a BRFK.

A taxi sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de a kocsija totálkárosra tört.

Csak a csodának köszönhető, hogy a taxis könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet (Fotó: Bors)

 

Ezeket olvastad már?
Kozma atya elárulta, mi pünkösd nagy titka

Kozma atya elárulta, mi pünkösd nagy titka

Elkészült és megdöbbentő részleteket rejt a Deák téri késelés jegyzőkönyve

Elkészült és megdöbbentő részleteket rejt a Deák téri késelés jegyzőkönyve

Járni sem tud már, vérre van szüksége a 14 éves élsportoló Boginak

Járni sem tud már, vérre van szüksége a 14 éves élsportoló Boginak

Így döntött a család: Suhajda Szilárd teste az Everesten marad

Így döntött a család: Suhajda Szilárd teste az Everesten marad

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás