RETRO RÁDIÓ

Felborult a komód, a 20 éves anya csak órákkal később hívott segítséget kislányának holtteste mellől

14 hónapos kislányra borult egy bútor, de a rendőrök sokkal nagyobb szörnyűséget sejtenek a tragédia mögött.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.07.16. 07:30
borzalmas tragédia

Órákkal később, és elsőnek a tűzoltókat értesítette az a 20 éves anyuka, akinek a mindössze 14 hónapos kislányára rádőlt a komód lakásukban. A kiérkező tűzoltók az apró gyermeknek már csak a merev, teljesen kihűlt holttestét tudták kivinni a házból. Az eset előtt megdöbbenve állnak a helyi hatóságok, a sajtó és egész South Hill városa.

 • Az anya állítólag azt mondta a rendőrségnek, hogy előző nap délután 5-kor elment dolgozni, a lányát és egy 3 éves gyermeket pedig a 25 éves apjukkal hagyta.
 • Másnap hajnali fél háromkor ért haza, de lefekvés előtt nem nézte meg a gyerekeket. Déltájban ébredt, amikor megetette a kicsiket, majd egy órával később már holtan találta a matracon fekve kislányát.
 • A lakásban egyébként áldatlan állapotok uralkodtak. Minden nagyon piszkos volt, és a gyerekek csak pelenkát viseltek. Ezután rendőrök érkeztek a házhoz, akik egy matracot találtak a nappaliban a földön, egy másikat pedig a komód mellé támasztva. A ruhásszekrény a lábain állt, de néhány fiókja nyitva volt. Az eset gyanús lett a számukra, ezért a kisbaba holttestét szakértőre bízták.

  A halottkém jelentése szerint az elhunyt kisgyermeknek mély vágás volt a tarkóján. Valamint számos, a gyógyulás különböző stádiumában lévő zúzódás borította a testét. A halál pontos oka egyelőre ismeretlen, így az sem biztos, hogy a komód nyomta agyon a kisbabát.

  A nyomozók házkutatási parancsot nyújtottak be, amely az otthonon belül több tárgy vizsgálatát kéri. Azt egyelőre nem tudni, hogy az elhunyt gyermek hogyan szenvedett zúzódást a fején.

  A Crime Online információi szerint még senkit nem tartóztattak le a kislány halála kapcsán. A házban élő 3 éves gyermeket a hatóságok vették gondozásba.

  Ezeket olvastad már?
  Az erdőkertesi szerelmespár tragédiája: csendesen, egymás kezét fogva haltak meg

  Az erdőkertesi szerelmespár tragédiája: csendesen, egymás kezét fogva haltak meg

  Íme az Ötöslottó nyerőszámai

  Íme az Ötöslottó nyerőszámai

  Ez a 82 éves fekete-fehér fotó a bizonyíték az időutazás létezésére

  Ez a 82 éves fekete-fehér fotó a bizonyíték az időutazás létezésére

  Kiderült, maffiabosszú dönthette porba a munkácsi turult

  Kiderült, maffiabosszú dönthette porba a munkácsi turult

  Top hírek

  Ezek is érdekelhetik  Hírlevél feliratkozás