„Elmondtuk neki, hogy mi történt Attilával”, a Solt melletti autóbalesetben elhunyt mentőápoló feleségét sokkolta a hír

Megmondták a Solt melletti autóbalesetben elhunyt mentő­ápoló feleségének, hogy a férje nélkül kell tovább nevelnie három gyermekét. A családanyát, Ágnest továbbra is kórházban ápolják, de már túl van az életveszélyen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.02.
tragédia

Nagyszénás gyászol. Ott lakott az a háromgyermekes család, amelyik még június 24-én éppen a Balatonról autózott ha­za, amikor egy kamionnal üt­között. A mentőápolóként dolgozó D. Attila azonnal meghalt, feleségét, Ágnest életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az asszony kómába esett, de már jobban van. Dobróka Csaba, a családapa fivére a Borsnak elmondta, Ágnes túl van az életveszélyen.

„Még egy darabig biztosan kezelésre szorul, de már a tudatánál van. Elmondtuk neki, hogy mi történt Attilával. Megviselte a testvérem, a férje halála, most a gyógyuláson kívül azzal van elfoglalva, hogy a történteket feldolgozza” – nyilatkozta Csaba, és hozzátette: a há­zaspár két, szintén kórházba került gyermeke sincs már válságos állapotban.

Kamionnal ütközött a család autója (Fotó: )

A Bors megtudta: a gyerekek folyamatosan szüleiket hiányolják. Attila és Ágnes rengeteget foglalkozott velük. Az ötéves Kinga, a háromesztendôs Attika és a nyolcéves Edina szinte rajongott az édesapjukért. A legidősebb testvér egyébként csak azért nem tartott a családjával, mert a kitűnő tanulmányi eredményei miatt az iskolája elvitte egy jutalomüdülésre. A kislányra jelenleg Csaba vigyáz.

A gyászoló testvér azt is elmondta, hogy a köztiszteletben álló Attila halála után a szarvasi mentőápolás kezdeményezésére gyűjtést indítottak a család megsegítésére.

„A tragédia nagyságán, a fáj­dalom erején enyhíteni nem tudunk, de segítenünk kell, hogy legalább a kialakult élethelyzetük ne romoljon tovább” – tette köz­zé a Facebook-oldalán Attila volt főnöke.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás