Megszakad a szív: látta nagypapáját meghalni, most az életéért küzd az angyalarcú Regina





Egy hányásos, szédüléses betegséggel kezdődött a kis Regina kálváriája egy traumát követően, sajnos ezután rosszabbnál rosszabb hírek érkeztek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.17.
Szívszorító

Március közepén Regina átesett egy hányásos víruson, melynek során egyensúlyzavar jelentkezett. Ekkor infúziós kezelést kapott, aminek hatására megszűnt a hányás, de az egyensúlyprobléma továbbra is fennállt, így neurológus vizsgálta meg. Édesanyja egy Facebook-posztban mesélte el a borzasztó részleteket.

Szörnyű tragédia ért minket. Két kislányommal együtt sajnos szemtanúi voltunk édesapám halálának. Reginát annyira sokkolta papája elvesztése, amit mai napig nem tud feldolgozni, hogy napról napra furcsa tünetek jelentkeztek nála. Teljes jobb oldali gyengülés, szintén előjött az egyensúlyprobléma, egyre nehezedő járás, nyálcsorgás, beszéde lelassultˮ – foglalta össze az ijesztő tüneteket az anya. „Jeleztem gyermekorvosunk felé ezeket a tüneteket, aki agyvérzés gyanújával azonnal a sürgősségire utalt minket. Ott megtörtént a vérvétel, MR-t készítettek, és ekkor tudtuk meg a szörnyű hírt.

A kislányról kiderült, hogy egy gyógyíthatatlan, nagyon agresszív agydaganat támadta meg (agytörzsi glioblastoma multiforme), amit műteni sem lehet sajnos, a rossz elhelyezkedése miatt. Biopsziát végeztek, minek következményeként beödémásodott a daganat, ezért beültettek a kis fejébe egy shuntöt, ami elvezeti az agyvizet a fejből a gyomorba. Regina sugárkezelést és kemoterápiát kapott. Jelenleg még néhány hetet várniuk kell, hogy megcsinálhassák a friss MR-felvételt, és kiderüljön, mi történt a daganattal – számol be a szívszorító esetről a Bors.

A család célja most egy költséges kölni immunonkológiai terápia. Ehhez gyűjtenek most, illetve arra, hogy minél szebbé és tartalmasabbá tegyék Regina számára az elkövetkezendő időszakot.

Reménykedünk és hiszünk benne, és persze a jó istenben is, hogy meg fog gyógyulni regina!ˮ – fogalmazott posztjában a hősiesen viselkedő család.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás