Horrortámadás! Kezével tudta csak a nyakán tartani a fejét a megerőszakolt és agyonszurkált nő





Az asszonyt először csak meg akarták erőszakolni támadói, azonban végül elhatározták, hogy inkább megölik. Emberfeletti erővel küzdött a nő, hogy túlélje a szörnyűséges támadást. Cikkünket csak erős idegzetűeknek ajánljuk!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.05.
kegyetlenség

Az eset kísértetiesen hasonlít egy horrorfilm forgatásához. Azonban ez a véres valóság volt. Az, hogy a nő túlélje a támadást, arra nagyon kicsi volt az esély, de megmenekült, és azóta már számos országban tart előadásokat az esetről.

1994. december 18-án Alison Bothát dél-afrikai otthona közelében rabolták el – írja a DailyStar.

A nedves hús hangját hallotta a vágások közben

A 27 éves Alison egy buliból ért haza, ám amikor kiszállt a kocsijából, két férfi rárontott, a torkához kést nyomtak, majd a kocsi anyósülésére tuszkolták. A támadók közölték vele: ha kiérnek a városból meg fogják erőszakolni. Frans du Toit és Theuns Kruger egy elhagyatott helyen becstelenítette meg a nőt, majd úgy döntöttek, inkább megölik áldozatukat.

Alison Botha csodával határos módon nem halt meg (Fotó: Archív)

Frans du Toit és Theuns Kruger az erőszak után válogatott kegyetlenségeket művel Alison Bothával. A támadók a brutalitást először fojtogatással kezdték, majd később előkerült a kés, amivel harmincszor döftek a nő hasába.

Az egyik támadó biztosra akart menni, és megpróbálta elmetszeni Alison nyakát.

Csak azt láttam, hogy egy kar mozog az arcom fölött. Balra és jobbra, balra és jobbra. Mozdulatai hangot adtak. Nedves hang volt, a húsom hangja volt, ami kinyílt. A késsel elvágta a torkomat. Újra és újra és újra” – emlékezett vissza a támadás borzalmas részleteire Alison Botha.

A szadista kínzás után a nőt azzal hagyták a földön, hogy „ezt senki sem tudja túlélni”. Nem lett igazuk...

A támadók tette nem maradt büntetlenül

A nő túlélte, és minden erejét összeszedve még arra is képes volt, hogy felálljon és elinduljon abba az irányba, ahol fényt látott. A vágásoktól olyan súlyosan megsérült, hogy a feje hátrabicsaklott, csak a kezével tudta megtartani a nyakán. A hasát érő szúrások miatt a másik kezével a beleit kellett tartania.

Az embertelen támadókat nyolc vádpontban találták bűnösnek, köztük emberrablás, nemi erőszak és gyilkossági kísérletben. 1995 augusztusában életfogytiglani börtönre ítélték. A nő pedig azóta 35 országban tartott előadást, és ő az első dél-afrikai nő, aki a nyilvánosság elé állt, azután hogy megerőszakolták.





Ezeket olvastad már?
A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

A frontnak vége, mégis kínoznak a tünetek? Mutatjuk miért - videó!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Készüljünk Anyák napjára saját készítésű csokorral!

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Ismét gázolt a vonat, elesett a vasút Debrecen felé

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Balesetveszélyes volt Karácsony kampányplakátja, letépték a feldühödött járókelők

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás