Ez nagyon meredek! Tininek álcázta magát az anya, hogy tesztelje lánya középiskolájának biztonságát - Videó!





A nő 13 éves lánynak adta ki magát, hogy eltöltsön egy egész napot a suliban. Az akciójáról készült felvételeket azonnal posztolta is a TikTok-ra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.08.
félrecsúszott terv

Egy texasi édesanya, Casey Garcia kíváncsi volt rá, hogy mennyire biztonságos középiskolás lánya intézménye, így a saját kezébe vette a dolgokat és maga ment el letesztelni – írja a Complex.

Az anyuka tinédzsernek öltözött be, színes kapucnis pulóvert vett fel, és fiatalos sminket tett fel. Segítette a beépülést az is, hogy az Egyesült Államokban még hordaniuk kell a szájmaszkot a tanulóknak. Különböző osztályokba is bement és részt vett tanórákon, az itt tanuló diákok segítségével. Még az ebédszüneten is megjelent és étkezett is, erről, valamint a tapasztalatairól mesélt TikTok-csatornáján egy videóban. A felvételt már 1,7 millióan kedvelték a népszerű közösségi oldalon.

Casey Garcia (Fotó: YouTube)

„Csak köszönetet akarok mondani azoknak lányoknak, akik tegnap segítettek minden osztályba eljutni„ – mondja Garcia a YouTube-videója végén. „Nagyon nagyra értékelem. Őszintén szólva hamarabb felfedeztek volna, ha ti nem segítetek nekem. Aki pedig ismerte a titkomat, köszönöm, hogy nem árulta el az iskola dolgozóinak.”

Az anyuka álcája végül az ebédszünetig tartott ki, akkor elkapták és bevitték az igazgatói irodába. Ráadásul még a rendőröket is értesítették, akik őrizetbe vették a hölgyet. Az igazgató szerint ugyanis törvénysértést követett el azzal, hogy beszökött az iskolába és az interneten megosztotta az intézmény „biztonsági hiányosságait”.

A nő akciójáról az összes felvétel egy videóban itt tekinthető meg:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás