Rémisztő látvány, súlyos baleset történt császármetszés közben - Fotók!

Sajnos a baba nem úszta meg egykönnyen a műtétet. Épp csak világra jött, a történtek miatt hamarosan plasztikai beavatkozásra lesz szüksége.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.28.
baleset

Azonnali császármetszésre volt szüksége egy denveri nőnek. A kicsi és az anya is jól vannak, de a baba komolyan megsérült a műtét közben. Mint kiderült, az orvos véletlenül megvágta az újszülött arcát, amit aztán 13 öltéssel kellett összevarrni.

A kicsi nagyapja azt mondta, rendkívül szomorú látvány a hatalmas heg unokája arcán. A baba alig jött világra, hamarosan plasztikai beavatkozásra lesz szüksége, hogy eltüntessék arcáról a vágás nyomát - írja a ladbible.com. Az anyuka egyébként természetes úton hozta volna világra a lányát, de az orvosok nem hallották a kicsi szívhangját, ezért döntöttek az azonnali császármetszés mellett.

Az orvos azt mondta a szülőknek, hogy a baba arca túl közel volt a méhlepény falához, amikor az operációt végezték, ezért történhetett a baleset. A kórház ugyanakkor igyekszik mindenben támogatni a családot. Az újszülött családját nagyon felháborították a történtek, követelik. hogy a kórház vonja felelősségre az operációban részt vevő orvosokat és nővéreket.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás