Kiakadtak az autósok, akik Karácsony Gergelyt szidják a dugóban – Videó!





„Katasztrófa! Istentelen rossz! Át kellett volna gondolni! Egy elmebeteg, aki három sávból egyet hagy meg az autósoknak” – reagáltak a Hír TV által megszólított autósok a fővárosi dugó közepén araszolva.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.23.
káosz

Katasztrófa! Istentelen rossz! Át kellett volna gondolni! Egy elmebeteg, aki három sávból egyet hagy meg az autósoknak” – reagáltak a Hír TV által megszólított autósok a fővárosi dugó közepén araszolva.

Karácsony Gergely főpolgármester már a 2019-es választási kampányában arról beszélt, hogy ki kell szorítani Budapestről az autósokat. Az autó helyett alternatív közlekedési eszközöket vizionáló terv gyatra megvalósítása a koronavírus-járvány közepén öltött formát, amikor a főpolgármester a veszélyhelyzeti felhatalmazást kihasználva egy személyben hozott döntést ezekben a kérdésekben is – írja a Magyar Nemzet.
Mint ismert, Karácsony Gergely döntése alapján 2020 áprilisában a belváros egyik legforgalmasabb útszakaszára, a Nagykörútra festettek fel biciklisávot, ezt 2020 nyarán az utcák egyirányúsítása követte, később pedig önkényesen vezetett be átfogó sebességkorlátozásokat az egész városban.
A mára kialakult közlekedési káoszt az is tetézi, hogy a fővárosban egyszerre három beruházás építési munkálatai kezdődnek meg: a Blaha Lujza téren, a pesti rakparton, és felújítás miatt lezárták a Lánchidat is. Az építkezések és a fővárosi önkormányzat korábbi sebesség- és forgalomkorlátozó intézkedései miatt szinte lehetetlen autóval közlekedni Budapesten. Egy másik videó tanulsága szerint az ezzel járó kellemetlenségeket az autósok egyértelműen Karácsony Gergely számlájára írják. https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=326252909145325





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás