Halálra késelte kislányát a covidos anya, mert féltette a haláltól

A nőt annyira megviselték a járványról érkezett hírek, hogy a kislánya életére tört, majd önmaga ellen fordult.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.26.
tragédia

Borzalmas tragédia rázta meg Londont: egy nő 15 késszúrással ölte meg 5 éves kislányát, mert attól félt, ha ő belehal a koronavírusba, azt a kislány sem fogja túlélni. A gyilkosság után a nő magával is megpróbált végezni, de az ő életét meg tudták menteni az orvosok - írja a Mirror.

A 36 éves Sutha Sivanantham mentális állapota egy év alatt rengeteget romlott, annyira rettegett minden, a koronavírus hatásairól érkező hír miatt. Férje szerint a kijárási korlátozás adta meg a végső lökést az asszonynak, de arra nem számított, hogy a félelme ilyen borzalmas eredménnyel járhatna.

Fotó: Pixabay

A nő 2006-ban érkezett Londonba egy elrendezett házasság révén, angolul azóta sem tudott megtanulni. A koronavírus kirobbanása óta többször panaszkodott rejtélyes fájdalmakra, szédülésre, majd rohamosan fogyni kezdett, de az orvosok nem találtak nála semmilyen betegséget, annak ellenére, hogy a nő meg volt győződve arról, hogy halálos beteg. A vérvizsgálat alapján Sivanantham valamikor valóban koronavírusos volt, de felépült.

A gyilkosság előtti estén a nő már arról faggatta a férjét, hogy mit fog tenni a kislánnyal, ha ő belehal a covidba, és megeskette a férfit, hogy gondját viseli az 5 éves Sayaginak. Másnap már azért könyörgött a férfinak, hogy maradjon otthon, de az apának muszáj volt bemennie a munkahelyére - ott kapta a szörnyű telefonhívást.

Az asszony ugyanis a férfi távozása után felhívta több barátját is, akiknek arról panaszkodott, hogy nagyon beteg, és attól fél, a halála után a kislánya is életét fogja veszteni, azonban az ismerősök nem vették komolyan, a nő máskor is beszélt már ilyen rémképekről. Az anya ezek után fogta a kést, és 15 alkalommal beleszúrt az ágyában alvó kislányba. A szúrások közül kettő Sayagi szívét érte. Sutha ezt követően a saját hasába állította a kést, így talált rájuk az egyik szomszéd.

A két sérültet azonnal kórházba szállították, a kislány életét azonban már nem lehetett megmenteni.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás