Döbbenetes fordulat! Felesége gyilkolta meg a férjét Floridában

A nyomozás előrehaladtával beigazolódni látszik a rendőrök korábbi gyanakvása, vélhetően Ildikó végezhetett férjével és önmagával is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.02.
gyilkosság

A Metropol is beszámolt róla, hogy március közepén kegyetlen módon kivégeztek egy magyar nőt és férjét, saját Altamonte Spirngs-i lakásukban. A szörnyű gyilkosságban mindkettőjük azonnal életét vesztette, miközben két gyerekük, egy 12 és egy 16 éves lány is a házban tartózkodtak. A gyerekeknek azonban sikerült elrejtőzniük a lövöldözés elől. Legalábbis akkor még úgy gondolták, hogy az utcáról történő lövések végezhettek a szülőkkel.

A rendőrök a hosszú nyomozás alatt többször felvetették, hogy a feleség, Ildikó végezhetett P. Zoltánnal, de az ismerősök elvetették az ötletet, hiszen senki nem feltételezte volna ezt az asszonyról – írja a Bors.

A két lány is otthon tartózkodott a gyilkosság napján (Fotó: YouTube)

„Ildi nagyon kedves, mindig mosolygó nő, rajongásig imádták a férjével a lányokat, és szépen éltek. Mikor megtudtuk, mi történt, sokkot kaptunk. Képtelenek vagyunk elhinni, hogy Ildi ilyet tegyen, addig nem is gondolunk ilyesmit, míg a nyomozás le nem zárult” – mondta korábban a lapnak a család egyik ismerőse. Most azonban Michelle Montalvo, az Altamonte Springs-i rendőrség nyomozója elmondta: a gyilkos valóban az anya lehetett.

„Alapos okunk van feltételezni, hogy ez egy gyilkossági és öngyilkossági ügy, mivel az egyik áldozatnál nem volt fegyver. Ám még tart a nyomozás” – mondta a nyomozó. A család ismerősei nem akarják elhinni, hogy valóban ez történhetett, ugyanis Ildikót nagyon kedves embernek ismerték.

„Elképzelni sem tudom, mi történt. Ildi még a légynek sem tudott volna ártani, nemhogy a családjának. Mi valahol még mindig reméljük, hogy nem ő volt. Már csak a lányok érdekében is. Szegény gyerekeknek nem elég feldolgozni azt, hogy mindkét szülőjüket elvesztették, még ezzel a szörnyű hírrel is meg kell birkózniuk” – ingatták a fejüket.

A Floridában élő magyar közösség nem hagyta magár az árván maradt gyerekeket és gyűjtésbe kezdtek. Eddig 13 millió forintnak megfelelő összeget adományoztak nekik. A Bors információja szerint, bár a nagymamájuk azonnal Floridába repült, a lányok Amerikában akarnak maradni, jelenleg egy családnál helyezték el őket.

Ha segítség kell

Ha te is úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás