Embertelen pedofil! Meg akarta erőszakolni halott rokona magatehetetlen kislányát a győri férfi





Megbocsáthatatlanul gusztustalan dolgot tett elhunyt unokatestvérének gyerekével a férfi.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.04.
szörnyűség

A napokban 8 év fegyházbüntetésre, valamint 8 év közügyek gyakorlásától eltiltásra büntetett férfi egy háztartásban élt elhunyt rokonának özvegyével és annak három kiskorú gyerekével. Az özvegy többször kérte, hogy vigyázzon a kicsikre, míg ő dolgozik, és ezt használta ki a gátlástalan ember.

Az utolsó ilyen alkalommal ittas állapotban, a rábízott, akaratnyilvánításra képtelen, tizenhat éves kislánnyal szexuális cselekményt akart folytatni, amikor a sértett testének tapogatása és simogatása közben tetten érték.

A Veszprémi Törvényszék az vádlottat tizennyolcadik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 8 év fegyházbüntetésre, valamint 8 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, és végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetőleg ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll – írják az Ügyészség.hu oldalán.

Az ítélet nem jogerős.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás