Ilyen nincs! Saját lányának beöltözve töltött el egy egész napot a suliban az anya - Videó!





Felvette gyermeke ruháit és a táskáját, hogy be tudjon osonni az iskolába helyette. A szájmaszk miatt senki nem ismerte meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.08.
botrány az iskolában

Szinte hihetetlen esetről számoltak be az El Paso megyei San Elizario városából. A 30 éves Casey Garcia egy helyi iskolába saját lányának kiadva magát jogtalanul behatolt az iskola területére. Ez azonban még korántsem minden…

Az édesanya élő videóban közvetítette, ahogy betört az iskolába, az egyik videó címében ráadásul saját magát buktatta le. A videót ugyanis a következő sorokkal osztotta meg: 13 éves lányomként megyek iskolába.

Bejárta az épületet, ahol a mosdóban szelfit is készített, még az étkezőben megebédelt. Másnap az igazgatóság feljelentést tett ellene. Garcia ellen két elfogatóparancsot adtak ki birtokháborítás és hatósági iratokkal való visszaélés vádjával – írja a KWTX.com.

A rendőrök később megtalálták Garciát a lakóhelyén, és őrizetbe vették, amit szintén végig közösségi oldalán közvetített. Garciát mindkét vádpont és egy másik, nem az ügyhöz kapcsolódó közlekedési körözés miatt az El Paso Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. Az óvadék összege 7 908 dollár (kb. 2 247 769 forint).

Az anya azóta megosztott egy videót, amelyben elmagyarázza, miért adta ki magát a lányának. Íme:





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás