A kicsit próbálta menteni, együtt zuhant a mélybe az anya a gyermekével

A kisgyerek a tömbház teraszán játszott, mikor átesett a korláton - az anyának esélye sem volt megmenteni, ő is kizuhant.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.26.
baleset

Lezuhant a második emeletről egy 20 hónapos kisgyermek a romániai Törökpadja településen. A kicsi a tömbházlakás teraszán játszott, amikor megcsúszott és lezuhant. Az anyja rémületében a gyermek után kapott, hogy megmentse, de ő is megcsúszott és lezuhant - írja a Maszol.

Képünk illusztráció/ Pixabay

A gyermek és az édesanyja a tömbház szomszédságában található alacsonyabb épület tetejére estek, megközelítőleg négy métert zuhantak. A segélykérő kiáltásaikat egy arra járó, szabadidejét töltő asszisztens hallotta meg, aki azonnal a mentőállomásra sietett, magához vett egy nyakmerevítőt és két önkéntes kíséretében visszasietett a helyszínre, hogy segítsen a családnak. Még rámpát is improvizáltak egy vasalódeszkából, hogy a két sérültet lehozzák az épület tetejéről.

A kicsit rohammentő helikopter szállította kórházba. Az első vizsgálatok alapján koponyasérüléseket szerzett, a tudata is zavaros lett, állapota súlyos. Az anya szerencsésebben esett, bokasérüléssel megúszta a balesetet.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás