RETRO RÁDIÓ

Vajúdás közben tudta meg a 17 éves lány, hogy pillanatokon belül édesanya lesz

Több tesztet is elvégzett, több orvos is megvizsgálta a szülést megelőző hónapokban, de semmi nem utalt arra, hogy a tinédzser hamarosan édesanya lesz.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.05.27. 11:06
Hihetetlen

Derült égből villámcsapásként érte a 17 éves lányt, amikor közölték vele, hogy hamarosan édesanya lesz. Ellisha Fordnak ugyanis fogalma sem volt arról, hogy várandós, mivel állítólag a pocakja nem nőtt a kilenc hónap alatt, miközben rengeteget sétált, minden gond nélkül.

Sőt állítása szerint folyamatosan menstruált és ruhaméretein sem kellett változtatnia. A főiskolai hallgató terhességi teszteket is elvégzett, még a szülés napján is, de mindig negatív eredményt kapott. Az egyetlen jel márciusban volt, amikor egy hátfájás miatt vérvételen és terhességi teszten vett részt, ami elmondása szerint szintén negatív lett. Az orvos azt mondta, hogy a fájdalom valószínűleg az isiász vagy a pajzsmirigy túlműködése miatt van.

(Képünk illusztráció/Pixabay)

Csak a 43. héten, amikor hasfájás miatt orvoshoz fordult, derült ki a hihetetlen igazság. A Leicestershirei Coalvillei kórházban az ultrahangvizsgálat megállapította, hogy már 6 cm-re kitágult a szülőcsatornája a ledöbbent kismamának. A kis Harper néhány órával később boldogan és egészségesen született, és a meglepetésszerű érkezés ellenére anya és fia hamar egymásra hangolódott.

„Amint az orvos megnyomta a pocakom, egyszerűen kijött, nagyon furcsa volt az egész. Így végül öt órával azután szültem meg, hogy megtudtam, terhes vagyok. A súlyom egyáltalán nem változott az egész idő alatt, és még mindig belefértem a 6-os és 8-as méretű ruháimba” – árulta el a Mirrornak a tinédzser édesanya.

A kis Harper a 43. héten született 3,20 grammal a Leicester Royal Infirmaryban. „Amikor megszületett, nem adott ki semmilyen hangot, mert rengeteg folyadékot nyelt, ezért sokáig nem láthattam. Amikor visszaadták nekem, azt gondoltam, hogy hű, ő az enyém. Nagyon furcsa volt, és nem tudtam, mit gondoljak róla” – tette hozzá Ellisha Ford.

A tinédzser édesapja egyszerűen gyönyörűnek látta a kisfiút, és sírva fakadt, amikor meglátta. Az események hirtelen fordulatát pedig szerencsésnek tartotta, mert így nem aggódtak a részletek miatt. Az újszülött apját is értesítették, aki szintén meghatódva fogadta Harper érezését.

„Tudom, hogy ez sok emberrel megtörténik, de csak az jár a fejemben, hogy milyen hülye vagyok, amiért nem tudtam róla és megtörtént” – összegezte a váratlan szülést a boldog kismama.

Ezeket olvastad már?
Apjától örökölte? Gáspár Virág megmutatta, hogyan énekel

Apjától örökölte? Gáspár Virág megmutatta, hogyan énekel

Figyelmeztetést adtak ki az orvosok: ezek az ételek terjesztik az agyat fertőző betegséget

Figyelmeztetést adtak ki az orvosok: ezek az ételek terjesztik az agyat fertőző betegséget

Szörnyű tragédia: héliumos lufival szórakozott az ötéves kisfiú: meghalt

Szörnyű tragédia: héliumos lufival szórakozott az ötéves kisfiú: meghalt

Leleplező cikksorozat: Így irányították Amerikából a dollárbaloldalt

Leleplező cikksorozat: Így irányították Amerikából a dollárbaloldalt

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás