Felháborító! Taxisofőrnek álcázva vadászott áldozataira a pedofil férfi – Fotó

Hiba csúszott a walesi pedofil férfi számításaiba, amikor megpróbált megerőszakolni egy fiatal lányt, akinek végül sikerült elmenekülnie. Arra nem gondolt, hogy térfigyelő kamera is volt a környéken.

Megosztás
Szerző: Metropol
2021.05.12. 08:40
felháborító eset

A fiatal lányokra vadászó szexuális ragadozó hivatásos taxisofőrnek adta ki magát, hogy lecsaphasson áldozataira. A walesi Newportból származó Ricardas Mikuckis egy 18 éves lányt próbált meg felszedni autójával, hogy kiélhesse rajta beteges vágyait. A térfigyelő kamerák felvételei rögzítették a 33 éves férfit a piros Ford Kugában nem sokkal azelőtt, hogy a tinédzser elhagyott egy éjszakai klubot, és megpróbált taxit hívni.

(Fotó: Metropol)

Mivel azt feltételezte, hogy a férfi egy engedéllyel rendelkező taxisofőr, ezért beszállt a járműbe. A fiatal lány akkor kezdett gyanakodni, amikor a sofőr rossz irányba kezdett haladni. Ezt jelezte is neki, mire Mikuckis megállította az autót, kiszállt és elszívott egy szál cigarettát. Ezután beszállt a fiatal lány mellé, akit megcsókolt, megérintett, mielőtt annak sikerült elmenekülnie. A láthatóan kétségbeesett nő leintett egy arra járó autót, és elmondta a sofőrnek, hogy megtámadták.

A lány feljelentést is tett a rendőrségen, majd miután a bántalmazás helyszínén megtalált eldobott cigarettacsikkből azonosították a férfit, elfogták és letartóztatták. Bár tagadta tettét, de Mikuckist bűnösnek találták és 15 hónap börtönre ítélték – írja a Daily Star.

„Miután megnéztem a térfigyelő kamera felvételeit és beszéltem az áldozattal, nincs kétségem afelől, hogy Ricardas Mikuckis előre kitervelte, hogy megerőszakol egy fiatal lányt. Aznap éjjel fiatal nőkre vadászott„ – mondta Mark Wonnacott őrmester.

Ezeket olvastad már?
Szívszorító történet: így mentette meg koraszülött babája a fiatal anyuka életét

Szívszorító történet: így mentette meg koraszülött babája a fiatal anyuka életét

Tanulmányi verseny valódi szakmaisággal

Tanulmányi verseny valódi szakmaisággal

Botránypolitikus: Baranyi Krisztina 3 „hadviselő” éve 9 pontban

Botránypolitikus: Baranyi Krisztina 3 „hadviselő” éve 9 pontban

Végre egy jó hír: újabb trolibuszok a fővárosban!

Végre egy jó hír: újabb trolibuszok a fővárosban!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik