RETRO RÁDIÓ

Felkavaró szenzáció, rejtélyes ufó jelent meg az égen, majd füstölögve az óceánba zuhant - Videó





Egy zuhanó földönkívüli űrhajót filmeztek le az indonéziai Jangkar strandon. A jármű váratlanul jelent meg, majd egyenesen belezuhant a tengerbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.27.
földönkívüli

Zavarba ejtő felvételek láttak napvilágot egy hosszúkás henger alakú ufónak látszó űrhajóról, ami láthatóan hatalmas füstcsíkot húzott maga után. A jármű váratlanul jelent meg, majd egyenesen belezuhant a tengerbe. Pár pillanatig finoman lebegett a víz felszínén, majd eltűnt a hullámok között.

A bizarr esetet az indonéziai Kelet-Jáva tartományban, a Jangkar strandon vették fel. Szemtanúk is látták a hátborzongató jelenséget, de többen is kétségbe vonták, amit saját szemükkel láttak.

Zuhanó ufót láttak az indonéziai partoknál
(Fotó: YouTube)

„Mi ez a horgonyszerű dolog, ami az égből hullott le?” – tette fel videójában a kérdést az egyik jelenlévő. A felvétel egyébként futótűzként terjedt el az interneten és sok találgatásra adott okot.

Volt, aki egy szárnyaszegett tündérnek vélte a fekete foltot, aki eltévesztette a hazafelé vezető utat. Legtöbben azonban egy ufónak nézték. Sőt akkora volt a felhajtás a felvételek miatt, hogy az indonéz kormány űrügynöksége úgy döntött, kivizsgálja az esetet. Emanuel Snugging Mumpungi, a Nemzeti Repülési és Űrkutatási Intézet munkatársa elmondta, hogy egy csapat a helyszínre vonult. Egyelőre nem tudtak végleges magyarázatot adni, de biztosított mindenkit: „Még várjuk a helyszínelő csapat megerősítését.”

A szakértők azonban úgy gondolják, hogy a legvalószínűbb magyarázat, hogy valamilyen ballon látható a felvételen. Ezt arra következtetve mondták, hogy túl lassan mozgott ahhoz, hogy az űrből érkező tárgy legyen.

A Daily Star nemrégiben beszélt Jeremy Corbell oknyomozó filmkészítővel, aki elárulta, hogy az amerikai haditengerészetnél megbeszéléseket folytattak arról, hogy az ufók esetleg egy víz alatti bázisról származhatnak. A Los Angelesben élő Jeremy olyan felvételeket is közzétett, amelyeken piramis alakú ufók szállnak fel a USS Russell hajóról, valamint egy másik felvételt, amelyen egy azonosítatlan jármű eltűnik a tengerben a USS Omaha közelében 2019-ben.

A Pentagon mindkét felvétel hitelességét megerősítette.





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás