Sokkoló! A pedofil óvóbácsi molesztálta és megerőszakolta a gyerekeket





A felháborodott szülők feljelentést tettek az óvoda alkalmazottja ellen. Ha a vádak igazak, akkor a férfi több gyermeket is bántalmazott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.20.
szexuális erőszak

Megdöbbentő tragédia történt a Devon állambeli Torquayben található Jack and Jill óvodában. A történtekről az intézmény igazgatója mesélt a Daily Mail oldalának.

A botrány akkor pattant ki, amikor egy hároméves kislány szülei feljelentést tettek az érintett óvoda egyik alkalmazottja ellen. A család szörnyű traumaként élte meg azt az időszakot.

(Képünk illusztráció / Pixabay)

Lindsay Nelson, az óvoda vezetője elmondta, hogy azonnal felfüggesztette Jayden McCarthyt, aki 16 éves volt a feltételezett bűncselekmény idején, 2019 júliusában. A fiatal férfi egyébként minden szükséges feltételnek megfelelt, amikor alkalmazták.

„Amikor elmondtam a fiatalembernek, miről van szó, teljesen megdöbbent. Mindent a szívére vett, amit mondtak neki, és persze azt az eljárást is, ami ezután következett. Soha nem voltak aggályaink a teljesítményével vagy a viselkedésével kapcsolatban” – árulta el az intézmény vezetője.

A férfi azért is tudta megkörnyékezni az ártatlan kislányt, mivel nagyon szoros a kapcsolat a gyerekek és alkalmazottak között. Az óvoda vezetőjének nővére is ott dolgozott, aki megerősítette, hogy semmi különös nem volt abban, amikor néha a kicsiket az ölükbe ültetik a gondozók, vagy bekenik őket naptejjel.

A nyomozás végeredményeképpen a fiatal férfit azzal vádolják, hogy megerőszakolt három óvodást, és 13 alkalommal molesztált 13 év alatti gyermekeket. A rendőrök az intézmény 250 órányi biztonságikamera-felvételét nézték végig, amellyel mindezeket az állításokat alátámasztották. Jayden tagadja a vádakat.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás