Undorító, nem hiszed el, mit talált ez a férfi kedvenc müzlijében





Olyasmire bukkant a gabonapehelyben a férfi, amire senki sem számíthat. Amikor azt hitte, ennél gusztustalanabb nem lehet valami, jött a következő megrázkódtatás. Az biztos, hogy soha többet nem eszik még csak hasonló finomságot sem.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.01.
gusztustalan

Egy amerikai boltban vásárolt fahéjas müzlit Jensen Karp. A férfi egy posztban osztotta meg, hogy az elsőre étvágygerjesztőnek tűnő reggeliben rákfarkat talált. Miután elterjedt a hír, a gyártó cég közölte, hogy a férfi gabonapelyhében nem rákfarok, hanem összetapadt cukor található. A szerencsétlenül járt vevő az „adalékot” jobban megvizsgálva arra jutott, hogy ez leginkább fahéjjal bevont rákfarok.

Csakhogy a történet itt nem ért véget. A gabonapelyhek között egy kis fehér madzagot is talált, illetve fekete pöttyökre is felfigyelt a fahéjas nassolnivalóban. Később Karp felesége felbontotta a másik tasakot, amelyben szintén volt egy fehér madzag, pontosabban egy darab fogselyem. A fekete pöttyökről úgy vélik, egér- vagy patkányürülék lehet. A fejleményekre nem tudni, hogy reagált-e a gyártó.

Karp korábban rengeteget megevett az édességből, de ez valószínűleg mostanáig tartott.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás