Sokkot kapott a nő, pucér fotókat küldött a kőműveseknek





Az 52 éves asszony csak a konyháját szerette volna felújíttatni, nem értette, miért háborodtak fel a felkért kőművesek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.30.
hiba

Borzasztó napokat élt át az 52 éves Roseanne Dodge, aki csak árajánlatot akart kérni a konyhafelújításra – ehelyett szidalmak áradatát kapta a munkára kiszemelt kőművesektől. Ugyanis véletlenül meztelen fotókat is küldött magáról.

(Fotó: Pixabay)

A Buckinghamshire-ben élő brit nő a konyhája plafonját szerette volna megcsináltatni, és a Facebook-ajánlások alapján három kőművest is megfelelőnek talált a munkára. Épp ezért lefotózta minden szögből a felújítandó részt, és árajánlatot kérve elküldte a fotókat a kőműveseknek. Legnagyobb megdöbbenésére azonban az elsőként válaszoló kőműves nem összeget küldött, hanem kifakadt a nő „cseppet sem professzionális hozzáállása” miatt, és azt javasolta, következő alkalommal nézze meg jobban, milyen fotókat küld ki – írja a Daily Mail.

Dodge ekkor alaposabban szemügyre vette, mit ronthatott el a plafon fotózása közben – és kis híján szívrohamot kapott. Ugyanis az egyedül élő nő meztelenül szokott aludni, a fotókat pedig rögtön ébredés után készítette – csak arról feledkezett el, hogy a konyha egyik falára egy méretes tükröt akasztott. Így a kőműveseknek kiküldött képek közül többön is látható, pucéran.

Ezt követően a nő egy hosszú bocsánatkérő és magyarázkodó levelet küldött a kőműveseknek, de azóta sem kapott választ az első és a második kőművestől sem. A harmadik szakember üzeneteit pedig a párja kezeli, így az a férfi nem láthatta Dodge pucér képeit, mert a párja előbb nevetőgörcsöt kapott a magyarázkodást olvasva, majd törölte a fotókat, és elküldte a várva várt árajánlatot.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás