Horrorisztikus, Covidban elhunytak holttestét sodorta partra a folyó Indiában - Videó (18+)





Az országban a koronavírus pusztító mutánsa mérhetetlen károkat okoz, az egészségügy összeomlott, a halottak száma pedig már 246 ezer.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.12.
dráma

Elképesztő állapotok uralkodnak Indiában, ahol március vége óta erőteljesen növekedett a fertőzöttek és a halottak száma. Nemrég tucatnyi holttestet fedeztek fel, amint a Gangesz folyóján lebegtek - írja a Mirror.

Most pedig egy olyan videó került napvilágra, amelynek készítője azt állítja, hogy több mint 100 koronavírusban elhunyt ember testét mosta partra Bahir államban az Uttar Pradesh-i Yamuna folyó. A videót itt tekinthetitek meg.

Az indiai egészségügy összeomlott, már külföldi országok segítségére szorul (Fotó: MTI/AP/Altaf Qadri)

Az egyik helyi tisztviselő azt állítja, ezek az emberek nem idevalósiak voltak, ugyanis náluk nincsen hagyománya annak, hogy a folyóba helyezzék el a halott rokonokat, véleménye szerint inkább az ország más részeiről szállította ide a víz őket. Hozzátette, olyan családok rokonai lehetnek az áldozatok, akiknek nem volt pénzük temetés vagy hamvasztás költségeinek kifizetésére.

Úgy tűnik, hogy a szegények kénytelenek vízbe dobni a holttesteket a világjárvány közepette„ - mondta el a lapnak az egyik helyi lakos, aki három családtagját vesztette el a Covid-19 miatt.

Az egészségügyi dolgozók erejükön felül próbálnak küzdeni a vírusmutáns ellen (Fotó: shutterstock)

A koronavírusban elhunytak számának növekedésével a temetkezési vállalatoknak már nincs elegendő kapacitásuk arra, hogy minden megrendelést teljesítsenek.

Dr. Abhishek, Uttar Pradesh főorvosa elmondta: Komoly veszélyt jelentenek a lakosság számára a folyóba dobott holttestek.”

A város tisztviselői már 40 hullát halásztak ki a folyóból, és vizsgálatot indítottak, hogy beazonosíthassák az áldozatokat.

Annyi a halott az országban, hogy már nem tudják teljesíteni a temetkezési vállalatok a felkéréseket (Fotó: MTI/AP/Altaf Qadri)

India továbbra is a koronavírus-járvány által leginkább sújtott ország a világon az Egyesült Államok után, eddig 22,6 millió fertőzöttet regisztráltak. Az orvosi felszerelések hiányát jelenleg nemzetközi segélyszállítmányokkal próbálják enyhíteni.





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás