Mérhetetlen fájdalom! Férjét és két gyermekét gyászolja az édesanya

Marie Hughes szörnyű éveket tudhat maga mögött, ugyanis az elmúlt hét évben elvesztette a két fiát és a férjét is. Mindhárman agydaganattal küzdöttek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.30.
tragédia gyász

A 45 éves Marie Huges legnagyobb rémálma vált valóra! Az édesanya az elmúlt hét évben elvesztette szeretett férjét és két gyermekét is, mindhárman agydaganattal küzdöttek – írja a Daily Star.

Minden 2014-ben kezdődött, mikor Marie legidősebb fiánál, az akkor kilencéves Oscarnál agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok. Bár mindent megtettek a gyermekért, Oscar májusban örökre lehunyta a szemét. Az asszony férje, Ian közvetlenül az 50. születésnapja előtt hunyt el tavaly januárban, szintén agydaganat miatt. Marie így három fiával maradt egyedül, ám legkisebb gyermekénél, az ötéves Milónál szintén diagnosztizálták a gyilkos kórt. Milo idén, május 24-én hunyt el.

Mérhetetlen fájdalommal kell együtt élnie az édesanyának (Képünk illusztráció)

Összefogtak a családért

A tragédia megérintette az embereket, rengetegen fejezték ki támogatásukat Marie és két fia, a 17 éves Seb és a 11 éves Lucas felé. A családnak nagy álma volt, hogy egyszer eljusson Amerikába, az emberek összefogásának köszönhetően pedig alig több mint 24 óra alatt közel 14 000 font, azaz 5,6 millió forint gyűlt össze.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás