Azért ez sokkoló látvány, fényes nappal szexel a pár a játszótéren - Fotó!

Egy felháborodott szülő fotózta le a pécsi közterületen pajzánkodó párost.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.21.
szégyentelenek

Egy anyuka kereste meg a Bama.hu szerkesztőségét, hogy a pici gyermekével indult volna a közeli játszótérre, ám ott szexelő párt találtak szerdán délben.

A hölgy le is fotózta a nem éppen szégyellős duót, és a képet elküldte a portálnak is.

Az anyuka a lapnak elmondta, szerdán dél és egy óra között történt az eset. Mint írta, valami szer hatása alatt lehetett a pár, a helyszínen egy műanyag boros üveget látott, de nem kizárt, hogy nem csak ez lehetett náluk, bennük.

A pár a játszótéren szexelt
(Fotó: Bama.hu)

Az anyuka szerint nem volt kérdés, hogy szó szerint szexelnek, mert az egyértelműen látszódott, hogy a lány nem csak ugrabugrál a srác ölében.

Az érthetően felháborodott nő azt állítja, többször előfordult, hogy ott volt az említett pár a játszótéren. Feltételezhető, hogy hajléktalanokról van szó, a Bama.hu úgy tudja, hogy a padokon is alszanak gyakran.

A portál az üggyel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, hogy érkezett-e hozzájuk bejelentés az esettel kapcsolatosan. Mint írták, a megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásuk időpontjáig bejelentés nem érkezett.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás