Felhívta gyászoló barátait az idős férfi, hogy mégis él

A 85 éves nyugdíjas most órákat tölt telefonálással, míg tisztázta az ismerőseivel, hogy a halálhíre ellenére él és virul.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.09.
gyászjelentés

Furcsa helyzetbe került a 85 éves Bill Jones: meg kell győznie az őt gyászoló ismerőseit arról, hogy a halálhíre ellenére életben van. A félreértés a véletlenek egybeeséséből fakadt - derül ki a The Sun cikkéből.

 

Képünk illusztráció / Pixabay

A Western Morning News napilap ugyanis lehozta Bill Jones halálhírét, amelyben Pam szerető férjeként, büszke nagypapaként emlékeznek meg a férfiról. Csakhogy egy másik Bill Jonesról volt szó, aki szintén egy Pam nevű nőt vett feleségül, és az évek során többszörös nagypapává vált. A barátok azonban a gyászhírt olvasva rögtön arra gondoltak, hogy csakis az ő ismerősük lehetett a koronavírus áldozata. Mivel a férfi fontos szereplője volt a település életének, állítólagos halálának híre is gyorsan elterjedt, így Jones nem is tudta egy-két telefonhívással tisztázni a helyzetet.

A közös nevek és a hasonló családi állapotok mellett az is segítette a félreértést, hogy a brit napilapok már nem közlik le az elhunytak címét, mert korábban a betörők a gyászjelentésekből tájékozódva hatoltak be az elhunytak üres házába. Ráadásul az elhunyt Jones 24 kilométerre lakott csak az életben maradó névrokonától. Jones részvétét fejezte ki elhunyt névrokona családjának, és lassan már a barátai is elhiszik, hogy valóban él még.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás