Elképesztő kamu: hihetetlen, mit hazudott feleségének a csalfa férj





A férfi a barátaival tartott egy durva estét. Felesége megosztotta a világhálón a kifogásait, amelyek több millió ember kedvencei lettek az egyik közösségi oldalon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.02.
félrelépés

A válás sosem szép dolog, és sajnos nem is túl ritka, a TikTok-felhasználók milliói azonban teljesen megőrülnek Tylar Paige történetéért. A nő nemrég írta alá a válási papírokat, miután a férje lebukott, hogy a barátaival úgy jár bulizni, hogy szinglinek állítja be magát, abban a reményben, hogy így sikerül összehoznia egy-egy könnyű kalandot. A sztori már önmagában is felháborító, ám egyedivé mégis az teszi, ahogy a férfi megpróbálta kimagyarázni magát.

Paige – már ex – férje egy nightklubban töltötte a barátaival a szakításhoz vezető estét, és az alkalomról a klub másnap meg is osztott néhány fotót a Facebook-oldalán. A nő ezeken a fotókon egy csoportnyi nő ölelő karjai között szúrta ki a férjét, aki nem viselte a jegygyűrűjét. Mikor az asszony ezért kérdőre vonta, a férfi közölte, mi történhetett: a klub fotósa Photoshoppal eltávolította a gyűrűt a képről – írja a Mirror.

 

(Fotó: Pixabay)

Paige természetesen már elsőre sem hitte el a történetet, de a férfi addig magyarázta az igazát, míg rájött, hogy felesége grafikusként tökéletesen ismeri a programot, és hogy tudja, egyetlen fotós sem fog arra időt szánni, hogy egy klub vendégeinek ujjáról eltüntesse a karikagyűrűjüket. De még ekkor sem adta fel, új történettel állt elő.

„Azt mondta, hogy mikor a mosdóba ment, kézmosás előtt levette a gyűrűjét, és biztos elfelejtette visszavenni” – mesélte Paige a videóiban, amelyeket már több mint 2,2 millióan néztek meg.

Természetesen a nő ezt a kifogást sem hitte el, mivel a férje korábban egyetlen kézmosáshoz sem vette le a gyűrűjét. Aztán ahogy alaposabban megnézte a fotókat, észrevette, hogy a férje unokatestvére, a bulizó társaság másik tagja sem viselt gyűrűt – ekkor a férfi újra a kézmosással magyarázkodott, majd azt is felhozta, hogy mivel az unokatestvér gyűrűje sötét színű, és a klubban nem voltak erősek a fények, biztos ezért tűnik úgy, mintha nem lenne az ujján.

Végül természetesen kiderült, hogy a barátok azért nem jelzik a gyűrűjükkel a „kanbulikon”, hogy házasok, mert így nagyobb az esélyük egy-egy egyéjszakás kaland nyélbe ütésére – Paige pedig gondolkodás nélkül kiadta a férfi útját.

A videók, amelyekben elmesélte az abszurd történetet, hatalmas népszerűségnek örvendenek a TikTokon. A kommentelők közül volt, aki azzal viccelődött, hogy biztos a férfit is csak Photoshoppal varázsolták fel a képekre, mások szerint pedig CGI-vel megalkotott nőalakok vették körül az ártatlan férjet, de sokan a saját válásukat idézték fel.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás