Álmában vetkőztette le a fiút a magyar edző, ezt tette a gyerekkel





A sportklub pszichológusának többen is beszámoltak arról, hogy zavaró az edző viselkedése.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.27.
pedofil

Ítéletében 6 év fegyházra és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte a vádlottat a Székesfehérvári Törvényszék, 18. életévét be nem töltött, nevelése, felügyelete alá tartozó személy sérelmére megvalósított szexuális erőszak bűntette és gyermekpornográfia bűntettének kísérlete miatt. Az ítélet nem jogerős, de a bíróság végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától, ahol 18 év alatti személy nevelését, felügyeletét, gondozását végezhetné.

Az ítéletben ismertették, hogy a vádlott utánpótlásedzőként dolgozott, és 2018-ban lett a kiskorú sértett edzője. A férfi és a kamasz között bizalmi kapcsolat alakult ki, az edzéseken kívül is tartotta a kapcsolatot az edző a fiúval. 2019 nyarán, edzést követően a férfi meghívta a házába a gyereket, hogy aludjon nála és beszélgessenek a sportolói karrierjéről. Az együtt töltött éjszakán az edző rábeszélte az ifjú sportolót, hogy igyon ő is alkoholt. Lefekvéskor a kamasz azon kérését, hogy külön szobában szeretne aludni, azzal hárította el, hogy a másik szobában lévő ágy kényelmetlen, így az egymás közvetlen közelében lévő egy-egy heverőre feküdtek le. Később a férfi az alvó fiú nemi szervét lemeztelenítette, majd megfogta, és arról mobiltelefonjával fotókat kísérelt meg készíteni. Erre riadt fel a gyerek, kiugrott az ágyból, és számon kérte az edzőt.

Nem sokkal utána a fiú elmondta a történteket a barátjának és csapattársainak. Arra csak akkor derült fény, amikor a sportklub pszichológusának a csapatfoglalkozásokon többen is beszámoltak arról, hogy milyen a viszonyuk az edzőjükkel, valamint hogy zavarja őket a vádlott viselkedése. Ezt követően a sértett a pszichológusnak beszámolt a történtekről, aki jelezte ezt a nyomozó hatóságnak – írják a Székesfehérvári Törvényszék oldalán.





Ezeket olvastad már?
Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a SPAR

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Rendkívüli: holttest Szentesen, végrehajtót késelhettek halálra

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Hihetetlen dolog derült ki az elkövetkezendő napok időjárásáról

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Kész csoda: három és fél méteres aligátor szájából menekült meg a gazdi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás