Rosszul lett a sofőr Csepelen és az árokba hajtott - Videó!

A szalagkorlátot átszakítva a fák közé hajtott egy személyautó Csepelen, a Weiss Manfréd úton.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.21.
baleset

A csepeli Weiss Manfréd úton belső sávjában közlekedett a képeken látható Lexus gépkocsi, melyet egy idős férfi vezetett. Haladása közben gépjármű vezetője rosszul lett. Ennek következtében keresztülhajtott a szemközti két sávon - írj a Balesetinfo. Ezt követően felhajtott a járdára, áthajtott a bicikliúton, majd átszakította a korlátot, több métert zuhant lefelé, végül a fák között állt meg.

Átment a szemközti sávba is (fotó: Balesetinfo)

Szerencsére annyi lélekjelenléte volt, hogy képes volt az autót valamennyire megfékezni, így a zuhanás és az érkezés sem volt olyan komoly. A gyorsforgalmin közlekedő autósok a manővert látva kiszálltak a gépjárműből, odaszaladtak a balesetet szenvedett autóhoz, de képtelenek voltak kiszabadítani a sofőrt, ugyanis a kocsi központi zárja nem engedte nyitni az ajtót.

Ki kellett vágni a sofőrt a kocsiból (fotó: Balesetinfo)

A sofőrt a Katasztrófavédelem munkatársai láncfűrész és speciális hordágy segítségével hozták fel a mélyből, és adták át a mentőszolgálat munkatársainak.

A sofőr a kórházban már magához tért annyira, hogy a telefonját kereste (amely a helyszíni szemle alatt szinte végig csörgött). A szélvédő mögött rokkantkártya is volt, valószínűleg eleve beteg volt a sofőr vagy valamilyen fogyatékossággal rendelkezett. Találtak egy gáz riasztófegyvert is az autóban, az úr nem megerősített információk szerint követségi dolgozó, így az eszköz valószínűleg a munkájához kellett - írja a portál.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás