Durván összeégett a sofőr, kézfertőtlenítő miatt robbant fel egy autó – Videó





Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia. A sofőr még csak nem is gondolta, hogy baj lehet a hétköznapi mozdulatból.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.19.
elképesztő baleset

Nem mindennapi tragédia történt az amerikai Maryland államban.

Egy férfi a nagy bevásárlást követően beült az autójába, majd rágyújtott egy cigarettára, és közben kézfertőtlenítőt is használt. Az eredmény az lett, hogy az alkoholos vegyszer berobbant, és hatalmas füsttel lángra kapott a jármű. A sofőr csodával határos módon ki tudott menekülni a járművéből, de első- és másodfokú égési sérüléseket szenvedett a kezén és a belső combján.

A szemtanúk riasztották a hatóságot, akik pillanatokon belül a helyszínre siettek. A helikopterről készült felvételeken látszik, hogy a lángoló járműből fekete füst gomolyog, miközben az egy parkoló közepén állt.

„A 2000-es Toyota Camryben keletkezett kár jelentős, a becslések szerint több mint 2 ezer dollárra tehető. A közelben lévő járművekben nem, vagy csak kevés járulékos kár keletkezett. A kézfertőtlenítő használata és a cigarettázás rossz kombó, olyan szellőzetlen helyiségekben, mint egy autó, tekintettel arra, hogy az előbbi alkoholt tartalmaz, ami erősen gyúlékony” nyilatkozta az eset kapcsán Pete Piringer, a Montgomery megyei tűzoltó- és mentőszolgálat szóvivője.

Az illető állítólag bőséges mennyiséget használt a kézfertőtlenítőből, miután meglátogatta a Rockville-i Federal Plaza bevásárlóközpontot, a cigarettából származó parázs pedig meggyújtotta a gélt és néhány ruhadarabját – írja a NYPOST.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás