RETRO RÁDIÓ

Sokkolta a járókelőket a jelenet, ezt tette párjával az agresszív férfi a Blaha Lujza téren

Hátborzongató jelenetnek lehettek tanúi azok, akik pénteken a Blahán vártak a villamosra. Tragédia is történhetett volna, de így is vérlázító a dolog.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.05.31. 17:40
VIII. kerület felháborító

Naponta kérdezi a kisfiú, hogy mi történt, és pszichológus segít neki elfeledni a Blaha Lujza téri eseményeket. Szörnyű képsorok játszódtak le múlt hét pénteken a 4-es 6-os villamos vonalán, ahol este negyed 7-kor egy roma férfi teljes erőből a villamossínek felé kezdte ütni a barátnőjét. A nőnek hajszálon múlt az élete, amikor egy másik férfi épp időben a segítségére sietett. Sára a családjával szemtanúja volt a vérfagyasztó jelenetnek. A 39 éves édesanya a Ripostnak elmondta: annyira megrázta a családját a látottak, hogy most is szörnyű visszaidézni az ott történteket.

Az anya épp a Blaha Lujza téren közlekedett a családjával, amikor ordibálásra és üvöltözésre lett figyelmes. A hangokat rövidesen durva jelenet követte. Artikulálatlanul ordibált a nővel, kikelve magából. A nyomdafestéket nem tűrő szavakon kívül én mást nem értettem belőle – meséli a történteket Sára. – Nem tudom, min veszhettek össze, de üldözte a nőt és ordibált vele, ütötte és lökdöste...

A nő a 4-es 6-os előtt ült le, míg az agresszív férfi a hajánál fogta (Fotó: Facebook)

Az ordibálásból és az üldözésből tragédia is történhetett volna. Az anya és a körülötte lévő emberek elképedtek, amikor az agresszív férfi a villamossínek felé kezdte terelni a 20 év körüli nőt.

Sára nem csodálkozik, hogy senki nem mert odamenni és közbeavatkozni, de emeli a kalapját a férfi előtt, aki közbeszólt. „Hirtelen a kétsávos út belső sávjában megállt a lexusos úriember. Kiszállt és helyretette a barátnőjét püfölő, konkrétan az életét veszélyeztető nemembert” – írta az anya a posztjában. Sára a húgával és a kétéves kisfiával követte végig a dermesztő jelenetet. Az anya a Ripostnak bevallotta: a Blaha Lujza téren történteket Ábel azóta is nehezen tudja kiheverni. Mondta az édesapjának, hogy nagyon félt. Folyton kérdezgeti, hogy miért kiabált a bácsi. Azóta többször magától felhozza a történteket – meséli Sára.

Az anya pszichológus barátnője segítségét fogja kérni, hogy a kisfia elfeledje a történteket.

A kis Ábel a történtek után nem szeretne visszamenni a térre, de a nőt megmentő férfira hős bácsiként tekint. Azóta mindig elmondja, hogy a hős bácsira akar hasonlítani.

Ezeket olvastad már?
Láthatatlan zebrák Budapesten: újrafestés helyett biciklisávra ment a pénz? - videó

Láthatatlan zebrák Budapesten: újrafestés helyett biciklisávra ment a pénz? - videó

Parkolóházban fojtották meg a fiatal édesanyát

Parkolóházban fojtották meg a fiatal édesanyát

Tragédia a stadion előtt: meghalt egy 11 éves kisfiú

Tragédia a stadion előtt: meghalt egy 11 éves kisfiú

60 emberrel végeztek a földönkívüliek: végre megtette a figyelmeztetést a katonaság

60 emberrel végeztek a földönkívüliek: végre megtette a figyelmeztetést a katonaság

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás