„Nem hagytak aludni” – meg akarta mérgezni újszülött ikreit az anya, de ez még nem minden

Nem bírta egyedül a megpróbáltatásokat, ezért kegyetlen döntést hozott meg a szívtelen nő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
tragédia

Borzalmas dolgokat követett el kisgyermekei ellen egy nő, amiről később kegyetlen őszinteséggel számolt be. Elsőként egy Pine Sol nevű vegyszert kevert az ikrek tejébe, hogy azzal mérgezze meg őket, de nem járt sikerrel. Ekkor keményebb módszerekhez folyamodott…

„A csecsemők nem hagytak aludni. Feladtam és abbahagytam a törődést. Nem akartam foglalkozni a babáimmal, ezért megmérgeztem őket” - árulta el az anya, aki vérfagyasztó részletességgel számolt be gyermekei meggyilkolásáról.

Dakotát arccal lefelé a fürdőkádba fektette és forró vizet engedett rá, egészen addig, amíg abba nem hagyta a sírást. A kislányt ezután egy rózsaszín takaróba burkolta és egy műanyag zacskóban a holttestét a konyhai mosogató alá tette. Kisfiát szintén arccal lefelé a kiságyába fektette, majd egy kést nyomott a tarkójába. Miután meghalt Dallist, egy másik takaróba csomagolta. Az ikrek mindössze 46 napot élhettek.

Négy nappal később meglátogatta a nőt a nővére, Quanteya Kilpatrick, aki megdöbbenve a tragédián, azonnal értesítette a rendőrséget. „Valami szörnyű érzés fogott el, nem voltak sehol babaruhák vagy cumisüvegek. Azt mondta, hogy a csecsemők az apjukkal vannak” – nyilatkozta az ikrek nagynénje, aki ugyan rendszeresen járt segíteni testvérének, de fogalma sem volt arról, hogy ilyen súlyos problémákkal küzd.

Danezja Kilpatrick azonban a rendőrségnek elmondta, hogy nem ismeri kisgyermekei apját, és senki sem segített neki az újszülöttekkel. A család számára ennek kellett volna a legboldogabb időszaknak lenni, most azonban gyászolniuk kell a meggyilkolt ikreket. A nőt jelenleg óvadék nélkül letartóztatásban tartják május 21-i tárgyalásáig – írja a Crime Online.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás