Lélekölő: két kisgyermekét és férjét is elveszítette a szívbeteg magyar édesanya





Egymás után érték a sorscsapások a magyar nőt, akinek csak a hite és a felelősségtudata ad erőt a folytatáshoz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
családi tragédia

Két gyermeke után anyósát és férjét is elvesztette, így egyedül kénytelen felnevelni a most 13 éves lányát egy izsáki, szívműtétre váró családanya. Kiss Évát csak istenhite és a felelősségtudata mentette meg az öngyilkosságtól. Jelenleg pedig még a jelzáloghitel fenyegető réme is a feje felett lebeg.

Évát először 2004-ben tette próbára a sors, amikor fiatalasszonyként elsőszülött fiát kellett eltemetnie. A házaspár mindenképpen szeretett volna még gyermeket, ezért némi vigaszként élték meg, amikor a kis Odett, és később Iringó is megszületett. Ám a boldogság azonban ezúttal sem tartott sokáig - írja a Bors.

(Képünk illusztráció / Pixabay)

„Kiderült, hogy Odett szervezetét megtámadta egy ritka, daganatos elváltozás. Hiába tettünk meg mindent érte, a betegség győzött. Három és fél évesen halt meg”– emlékezett vissza a szörnyűségre a gyászoló nő. Iringó, a legkisebb akkor mindössze 1,5 éves volt, ezért a nővérére sem emlékszik.

Férje, Sándor volt a legnagyobb támasza, ám a sors még azt sem engedte meg neki, hogy legyen valaki az életében, akinek a vállán kisírhatja magát: őt is elvette, ahogy Éva anyósát is.

„Sándor összerogyott a nappaliban, és a lányunkat kérte meg, hogy segítsen neki felülni a kanapéra. Iringó vitt neki egy pohár vizet, aztán próbálták megmérni a férjem vérnyomását. Sanyi még hördült egyet, a következő pillanatban pedig Iringó sikítására ébredtem. A kezei közt halt meg az édesapja. Ő beszélt vele utoljára. Embólia végzett vele”– emlékezett vissza Éva.

Egyetlen nyaralásukkor készült ez a mókás családi fotó
(Fotó: Bors)

„A kisfiam halála után az öngyilkosság gondolata járt a fejemben. Akkor még jártak felénk a vonatok. A vasútnak van egy olyan szakasza, ahol egy kiserdő mögül kibukkan. Ott esélye nem lett volna a mozdonyvezetőnek észrevenni. (…) A kisfiunk a temetőben nyugszik, mert akkor még nem tudtuk, hogy lehetőség van a hamvak hazahozatalára. A többiek itt vannak velünk, a dolgozószobámban egy gyönyörű szekrény tetején. A bal oldalon a férjem, a jobb oldalon a lányom nyugszik. A közelségük erőt ad” - tette hozzá a gyászoló és megtörtént édesanya.





Ezeket olvastad már?
Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Áll a forgalom Budapesten: durva baleset történt

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Szentkirályi Alexandra: újabb kamu Karácsony Gergelytől, aki nem indította el a társasházak fűtéskorszerűsítését sem!

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Frontális karambol, teljes útzár és mentők a 7-es főúton

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Megvan az év leghülyébb bűnözője: nem hiszed el, mit tett ez a férfi

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás