Erzsébetvárosban letartóztatták a prostituáltak rémét – Videó!





Egy fiatal férfi több prostituáltat támadott meg Budapesten; volt olyan nő, akit nem engedett ki a lakásból, fojtogatni kezdte, majd megerőszakolta.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.12.
VII. kerület erőszak

Rablással, szexuális erőszakkal, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsít egy 23 éves nigériai állampolgárt a VII. kerületi rendőrség.

Információk szerint a fiatal férfi 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között hat fővárosi prostituálttal vette fel a kapcsolatot az interneten. Volt olyan, akinek nem volt elégedett a szolgáltatásával, ezért nem engedte ki a lakásból, bántalmazta, majd visszavette a pénzét, és elvette a nő értékeit is. Olyan nő is volt, aki visszautasította vele az együttlétet, ezért a férfi fojtogatta és megerőszakolta. Az nem az elkövetőn múlt, hogy a megtámadott nők nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek – írja a police.hu.

A rémet az egyik bántalmazott prostituált jelentette fel április 11-én

Az egyenruhások még aznap elfogták, és őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta letartóztatásban van. Az eljárás során az is kiderült, hogy a fiatal férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett a korábbi hónapokban, de a megtámadott nők akkor nem tettek feljelentést.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás