Kegyetlen huligánok miatt égett halálra az anya négy gyermeke, a gyász őt is elragadta





Borzalmas, amit egy négygyermekes édesanyának és a családjának el kellett szenvednie. A kórházból már soha többé nem térhetett haza.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.26.
Felfoghatatlan veszteség

Elképesztő megpróbáltatásokat kellett átélnie egy négygyermekes édesanyának, miután két fiatal férfi áldozatává vált. Az egész tragédia akkor kezdődött, amikor a két huszonéves fiatalember, Zak Bolland és David Worral Molotov-koktélokat dobott az éjszaka középen Michelle Pearson házára. A nő felriadt a tűz miatt, gyorsan értesítette a hatóságokat, majd a füsttől elvesztette az eszméletét – írja az esetről a The Sun.

A gyújtogatás miatt az édesanya gyermekei mind odavesztek. A 14 éves Demi, a 8 éves Brandon, a 7 éves Lacie és a 3 éves Lia halála elviselhetetlen fájdalmat okozott az édesanyjuknak. Egyszerűen nem bírta elfogadni a történteket. Még saját súlyos égési sebei miatt sem érzett akkora fájdalmat, mint amit a gyász okozott számára.

A nő katasztrofális sérüléseket szenvedett, az arca szinte felismerhetetlenné vált. A tragédia után az első öt hónapot kómában töltötte, mivel testének 68 százaléka megégett. Amikor pedig felébredt, azzal kellett szembesülnie, hogy elveszítette a gyerekeit. A fájdalomtól a napjait sírva töltötte, amikor pedig erőt vett magán és beszélni kezdett, azt kérdezgette: „Hol vannak a gyermekeim?”. Michelle Pearson 20 hónappal később a Nagy-Manchesteri Walkden kórházban gyermekei után halt.

Az édesanya szerettei igazságot követelnek

Zak Bollandot és David Worrallt a napokban a bíróság elítélte a 37 éves nő és családja meggyilkolása miatt. Bolland életfogytiglani büntetést kapott minimum 40 év letöltendővel, míg társa, Worrallt 37 évet. Egy harmadik személy is érintett volt az ügyben: Bolland korábbi barátnője, Courtney Brierley biztatta és segítette a párost, amiért 12 évet kell ülnie.

„Még mindig azért küzdünk, hogy megpróbáljunk megbékélni a ténnyel, hogy elvették a családtagjainkat. Egy éjszaka alatt szétszakítottak minket és elpusztítottak. Soha semmi nem hozza őket vissza, és a család soha többé nem lesz már ugyanaz” – árulta a Mirrornak az egyik gyászoló családtag. „Elég nehéz elveszíteni egy embert, akit szeretsz, ha szándékosan és kegyetlenül elveszik tőled, de tőlünk ötöt vettek el” – tette hozzá a családtag, aki szerint, ha Michelle fel is épült volna, a gyász mindenképp megöli.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás