Döbbenetes tragédia, az édesanya mindkét fia öngyilkos lett





Fia elvesztésén másik gyermekének köszönhetően tette túl magát, de az ő halálával már végképp kilátástalannak érzi az életét az édesanya. Fiai minden nap megjelennek az álmában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.25.
családi tragédia

Az 50 éves anyuka, Michelle French először 28 éves fiát vesztette el, aki önkezével vetett véget életének. Testvére, a 23 James Lane néhány héttel később lett öngyilkos.

(Fotó: Shutterstock)

A walesi asszony most azt nyilatkozta, a 2019-es tragédiasorozat óta fiairól álmodik. Mint mondta, minden egyes nap megjelennek az álmában. Ha cserélhetne velük, megtenné – írja a The Sun.

Az asszonyban második gyermeke elvesztése hagyta a legtöbb kérdőjelet. Tudta, hogy fiát is nagyon megviselte testvére halála, de úgy látta, sikerül feldolgoznia a tragédiát. Halála előtt jövőbeli terveiről beszélt és vidáman töltötte idejét családtagjaival. Sőt, pár nappal előtte egy sikeres állásinterjún is részt vett.

Mint kiderült a 23 éves fiú testvére halála után drogokhoz nyúlt, mentális állapota nagyon leromlott. A nő különösen rosszul viseli elvesztett fiai születésnapját. A kettős veszteség a többi gyermekét is nagyon megviseli. Az asszony azt is elmondta, James néhány szerve három transzplantált beteg életének megkönnyítésében segített.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás