Egy pillanat alatt történt a tragédia, így halt meg a 7 éves kisfiú

A kisfiú szülei álmukban sem gondolták volna, miközben barátaik házában beszélgettek, hogy a következő pillanatban örökre elveszítik egyetlen gyermeküket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.19.
tragédia

Tragikus balesetben vesztette életét egy 7 éves kisfiú, a kaliforniai Idyllwild nevű hegyvidéki városban szánkózás közben. Michael Rigg az önfeledt játék közben egy arra járó autó elé csúszott.

A tragédia idején a család éppen a barátainál vendégeskedett. A szemtanúk látták, hogy a kisfiú nagy sebességgel száguld lefelé a szánkóján a ház előtti felhajtóról, majd kicsúszik az útra. Az éppen arra haladó autósnak, annak ellenére, hogy nem hajtott gyorsan, esélye sem volt megállni a gyermek előtt.

A 35 éves sofőr segített a kisfiút a közeli tűzoltóságra szállítani, ahonnan tovább vitték volna a hegytől nem messze lévő kórházba. Azonban még mielőtt az orvosok elláthatták volna, belehalt a sérüléseibe – írja a People.com.

„Szeretnénk emlékeztetni mindenkit, aki meglátogatja a hegyvidéki falvakat, hogy soha ne szánkózzanak forgalmas utak közelében. Kiemelten fontos a gyermekek felügyelete ezeken a helyeken – hívta fel a tragédia kapcsán a turisták figyelmét a helyi rendőrség.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás