Ezen múlik a kis Maddie megtalálása? Bajban van a rendőrség

A hatóságok 2007 óta nagy erőkkel keresik az eltűnt kislányt. Úgy tűnt, hogy célegyenesben vannak, mégis akadnak újabb és újabb nehézségek.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.21.
nyomozás eltűnt kislány rendőrség finanszírozás Maddie McCann pénz

Elfogyott a rendőrség pénze, támogatás nélkül pedig nem tudják folytatni a bizonyítékgyűjtést a 2007-ben Portugáliában eltűnt kislány, Madeleine McCann ügyében. A hatóságok egy német pedofilt, Christian B-t gyanúsítják a kislány elrablásával és megölésével, de bizonyítékokra még szükségük lenne.

A zsaruk további 12 millió fontot kérnek a nyomozás folytatásának és sikeres lezárásának érdekében. A művelet rengeteg pénzt emésztett fel, csak 2011-től számolva több mint 12,5 millió fontba került - írja a The Sun. Várhatóan most, hogy egyre közelebb kerülnek a megoldáshoz, nem fogják leállítani a nyomozást. Korábban egyébként azt is nyilatkozták, hogy már fel tudnak mutatni bizonyítékot Christian B. ellen, de amit eddig találtak, egyelőre nem hozzák nyilvánosságra a folyamatban lévő eljárás miatt.

A kis Maddie szülei is azt remélik, hogy folytatódhat a keresés. Egyetlen percre sem adták fel a reményt, és mivel lányuk holtteste nem került elő, bíznak benne, hogy egy napon még épségben visszakapják gyermeküket.

Forrás: Facebook

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás