Botrány a fedélzeten, ezért kellett kényszerleszállást végrehajtania egy repülőnek

Az egyik utas semmitől nem riadt vissza, csak hogy ne kelljen felvennie a maszkot a Cuncunba tartó járaton. A légiutaskísérők is tehetetlenek voltak, ezért végül drasztikus lépésre szánták el magukat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.11.
Kényszerleszállás

A JetBlue légitársaság egyik járata New Yorkból indult és a mexikói Cancunba tartott, de nem sokkal később kényszerleszállást kellett végrehajtania. Végül a floridai Fort Lauderdale repülőterén landolt, miután a stewardessek nem bírtak az egyik utassal.

Egy férfi kiabálni és fenyegetőzni kezdett, amikor rászóltak, hogy vegye vissza a szájmaszkját. Az esetről készült videón hallható, hogy a többi utas is igencsak nehezményezte a rendbontó viselkedését. Úgy tudni, hogy közel másfél órás késést okozott az incidens. Amikor végül a rendőrök lekísérték a járatról a férfit, többen még pfujoltak is — írja a Fox News. Sőt, volt, aki „jó” kívánságát is utánakiáltotta: „Remélem, megesz egy aligátor!”

@redickivKeep ya mask on, it’s dead not that deep 😒 #ASOSFashunWeek #wearamask #plane♬ original sound - LATER FOUR MUSIC 👨🏾‍🎤

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás