RETRO RÁDIÓ

Az orvosok szerint nem lehetett gyereke, de hat vetélés után mégis megszületett az édesanya első kislánya





A fiatal nő kezdte feladni a reményt, amikor végre megtörtént az, amire már régóta vágyott. Az orvosok nem hittek benne, de egy jósnő megmondta neki, egészséges gyermeket fog világra hozni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.21.
tragédia betegség vetélés édesanya

Shannon Reed (27) már hét éve vágyakozott egy saját gyermek után. Ám ahányszor sikerült teherbe esnie, mindannyiszor elvetélt. A Northumberlandből származó nő már öt kisgyermekét is elvesztette, amikor az orvosok kitalálták, mi okozza a problémát. Egy úgynevezett antifoszfolipid szindrómában szenvedett. Ezek az immunrendszer fehérjéi, amelyeket a szervezet tévedésből termel saját maga ellen. Az autoimmun betegsége megtámadta az egészséges szöveteket a testében.

Az orvosai közölték, hogy valószínűleg soha nem lesz képes gyermeket szülni, ám mégis bekövetkezett a csoda. Végső elkeseredésében, a harmadik vetélése után egy jósnőhöz fordult, aki azt mondta a következő négy évben nem fog gyermeke születni, de utána látta a kis Liaarni érkezését, sőt egy következő csöppséget is jósolt. Ahogy a látó előre megmondta, pár évvel később Shannon megszülte egészséges kislányát, Liaarnit.

„Minden rossz vagy bizonytalan helyzetben elolvastam a nő szavait. Tudom, hogy sokan nem hisznek az ilyesmikben, de nekem erőt adott és nyugalmat. Meglepetésként ért az első terhességem, de már akkor tudtam, hogy készen állok az anyaságra. Így a folyamatos kudarcok nagyon megviseltek” - emlékezett vissza az édesanya a borzalmakra. „Úgy éreztem akkor, hogy fel akarom adni. Végül megválaszolták miért vesztettem el a babáimat, de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Folyton az lebegett a szemem előtt, hogy úgyis el fogok vetélni” - tette hozzá a nő. Még Liaarni megfoganása után is csak arra a pillanatra tudott gondolni, mikor fogják közölni vele az újabb tragikus hírt. Így amikor végre a karjaiba vehette első gyermekét kimondhatatlanul boldog volt - írja a brit Metro.

„Nem hittem el, hogy ez igaz. Hogy annyi idő után végre a karomba tarthatom. Egy csoda, hogy Liaarni megszületett. A kislányom minden korábbi szívfájdalmat megért. Ő minden, amit valaha is szerettem volna” - tette hozzá boldogan.





Ezeket olvastad már?
Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás