Szórakozásból ölt: megfojtotta, majd kifosztotta idős áldozatait a sorozatgyilkos

Legalább tizennyolc ember megöléséért és kirablásáért kell felelnie a dallasi sorozatgyilkosnak, aki a vádirat szerint halálbüntetésre számíthat.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.09.
HORROR AZ IDŐSEK OTTHONÁBAN

Billy Chermirt egyelőre 18 ember meggyilkolásával és kifosztásával vádolják, de egyes források szerint az áldozatok száma elérheti a 24-et is. A férfi idős emberekre specializálódott, nem utolsósorban olyanokra, akik valamilyen szellemi hanyatlást okozó kórkép miatt intézményes ellátást igényeltek. Cherimir egyfajta „murinak” tekintette a gyilkosságsorozatot – írja a Daily Mail.

A férfi kihasználva áldozatai betegségét, illetve jóhiszeműségét, magát karbantartónak vagy egészségügyi dolgozónak kiadva jutott be áldozatai lakásába, megfojtotta őket, majd ékszereiket magával vitte, és azokat vagy zálogba adta, vagy értékesítette.

A sorozatgyilkost december 29-én helyezték vád alá Glenna Day meggyilkolásáért, akit 2016-ban ölt meg és fosztott ki, azonban a nyilvánosságra hozott vádirat szerint 18 ember meggyilkolásáért és kirablásáért kell felelnie, melyek közül az egyik esetben halálbüntetést szabnának ki rá.

Az USA-ban illegálisan tartózkodó Chermir iszonyú ámokfutásának akkor szakadt vége, amikor egyik áldozata túlélte a támadást, ezt megelőzően a hatóságok egyik halálesetet sem hozták összefüggésbe vele.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás