Sokkoló, így akarta megerőszakolni áldozatát a gödöllői szexragadozó a HÉV-en

Nyomozó csoport alakult, hogy elkapják a gátlástalan támadót.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.21.
támadás

A Metropol kedden számolt be arról, hogy borzalmas hírt közöltek az egyik gödöllői közétkeztetési cég hivatalos Facebook-oldalán.
„Szörnyű dolog történt ma reggel. Gondolkodom órák óta, hogy leírjam-e, de arra jutottam, hogy sokakat érinthet, akik egyedül utaznak, vagy akiknek a gyermeke reggelente HÉV-vel utazik. Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték” – írták.
A rendőrség a Police.hu oldalán jelentette be, hogy egy külön egység eredt a támadó nyomába.

A gödöllői HÉV vonalán utazott a nő a szerelvény 3. kocsijában, majd Szilasliget és Erzsébet park megállói között mellé ült egy ismeretlen aki, minden előzmény nélkül felszólította a 47 éves asszonyt, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen elvette áldozata telefonját és a pénztárcáját, de ez nem volt elég neki. Többször megrúgta a nőt, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A Gödöllő, Erzsébet park megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést szenvedett - írják a Police.hu honlapján. A rendőrség bejelentette az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozó csoport alakult. A 10 fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat lejárták. A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette kísérletének, testi sértés, valamint kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Top hírekHírlevél-feliratkozás